Μητέρα και κόρη έχουν 24 χρόνια διαφορά, όλοι τις περνούν για αδερφές και αυτό είναι το μυστικό τους - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Μητέρα και κόρη έχουν 24 χρόνια διαφορά, όλοι τις περνούν για αδερφές και αυτό είναι το μυστικό τους

featured image

Μητέρα και κόρη σαν αδερφές – Χρήσιμες πληροφορίες: Πρόκειται για τη Joleen Diaz και την κόρη της Meilani Parks. Οι δυο τους έχουν μία διαφορά της τάξεως των 24 ετών. Όμως περνιούνται για αδερφές.

Η κόρη της Joleen ανέφερε: «Δεν νομίζω πως τη νοιάζει. Καθώς μεγάλωνε άκουγε συχνά τους ανθρώπους να λένε σε μένα πως μπέρδευαν τη μητέρα μου για αδελφή μου».

Μάνα και κόρη ζουν στην Καλιφόρνια και περνούν καθημερινά πολύ χρόνο μαζί. Η Joleen είναι δασκάλα στο επάγγελμα και δηλώνει: «Η Meilani κι εγώ ποτέ δεν πήγαμε σε πάρτι ή σε κλαμπ μαζί. Προτιμώ να μένω σπίτι, να πίνω μια κούπα τσάι και να βλέπω μια ωραία ταινία».

Η Joleen είναι 43 ετών και είναι χωρισμένη εδώ και 13 χρόνια και εξηγεί «Πάντα ακολουθούσα έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής. Σπάνια πίνω αλκοόλ, ξεκουράζομαι πολύ και έχω ισορροπημένη διατροφή».

Η Joleen περιποιείται καθημερινά την επιδερμίδα της. Η ίδια αναφέρει: «Το περιποιούμαι με ευλάβεια καθημερινά. Πλένω το πρόσωπό μου το πρωί και πριν κοιμηθώ. Μάλιστα, από 12 ετών χρησιμοποιούσα κρυφά τις κρέμες τις μαμάς μου».

Όσον αφορά το αντηλιακό, δηλώνει: «Αντιηλιακό βάζω κάθε μέρα. Ακόμα κι όταν έχει σύννεφα και βρέχει. Το να έχω ωραίο δέρμα μου δίνει αυτοπεποίθηση. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι στα καλύτερά μου».

Για το αν βάζει, η κόρη της, κρέμες, η Joleen αναφέρει «την ξεκίνησα στα 12». Όσο για τη μικρή διαφορά στην εμφάνισή τους, η ίδια επισημαίνει «Ήμουν νέα όταν έκανα την κόρη μου, οπότε δεν θα ήταν απίθανο να είμαστε αδελφές».

Μητέρα και κόρη σαν αδερφές – Χρήσιμες πληροφορίες: Φωτογραφίες από τις Joleen Diaz και Meilani Parks


Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ