Παντελής Παντελίδης: Το συγκινητικό μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Παντελής Παντελίδης: Το συγκινητικό μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του

featured image

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Στο όχημα, μαζί με τον Παντελή Παντελίδη επέβαιναν δυο φίλες του τραγουδιστή, μια εκ των οποίων ήταν η Μίνα Αρναούτη. Η φίλη του τραγουδιστή έδωσε μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο και βγήκε νικήτρια.

Σήμερα, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, το μήνυμα που είχε ανταλλάξει με έναν φίλο της εκείνο το πρωί, λίγο πριν το τραγικό συμβάν.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνη την ημέρα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη και θυμωμένη. Κάποια στιγμή είδα μια δημοσίευση του Παντελή στο facebook που δήλωνε ότι θα απέσυρε το κομμάτι για την Κύπρο, ήμουν το πρώτο like θυμάμαι σε αυτό το ποστ και εκείνος στεναχωρημένος ήταν… Εγώ μίλαγα με ένα φίλο μου και του έλεγα ότι θα ήθελα να κοιμηθώ για ημέρες. Εγώ κοιμήθηκα όντως για πολλές πολλές μέρες το άλλο πρωί, σχεδόν την ίδια ώρα με την ώρα που το έλεγα στο φίλο μου. Μα εσύ κοιμήθηκες για πάντα καλέ μου Παντελή! Πόσο λυπάμαι! Ποτέ δεν θα το ξεπεράσω αυτό. Θα είναι η σκέψη μου πάντα σε εσένα. Έχεις πάρει μαζί σου ένα κομμάτι του εαυτού μου. Να με προσέχεις, περνάω δύσκολα» έγραψε η Μίνα Αρναούτη.


Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ