Ύποπτος ο κορονοϊός για το θάνατο 63χρονης Ισραηλινής - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ύποπτος ο κορονοϊός για το θάνατο 63χρονης Ισραηλινής

featured image

Σε λοίμωξη, που πιθανόν οφείλεται σε κορονοϊό, υπέκυψε μια 63χρονη Ιρανή, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της κρατικής ιρανικής εφημερίδας IRAN, η οποία δεν επικαλείται πηγές.

Τοπικές αρχές στην ρωσική πόλη Τσιτά της Σιβηρίας επίσης ανακοίνωσαν σήμερα πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ένας κινέζος πολίτης αφού ανάρρωσε έπειτα από λοίμωξη από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την IRAN, η 63χρονη Ιρανή υπέκυψε προχθές, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο της Τεχεράνης και έχει διαταχθεί έρευνα για τα αίτια του θανάτου της.

Εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Υγείας διέψευσε την πληροφορία. «Δεν έχουν υπάρξει κρούσματα του κοροναϊού στο Ιράν», δήλωσε.


Ο ασθενής στη Ρωσία ήταν το δεύτερο από τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού που ανάρρωσε. Το άλλο θύμα, επίσης κινέζος πολίτης, είχε ανακοινωθεί χθες, Τρίτη ότι ανάρρωσε και βγήκε από την καραντίνα στην περιφέρεια Τιουμέν της Σιβηρίας.

Η Ρωσία έχει απομονώσει εκατοντάδες ρώσους και κινέζους πολίτες που έφθασαν στη χώρα από την Κίνα για να τους ελέγξει για τον COVID-19, όπως ονομάζεται πλέον επισήμως ο νέος κοροναϊός που έχει στοιχίσει μέχρι τώρα τη ζωή σε περισσότερους από 1.100 ανθρώπους στην Κίνα.

Στις 11 Φεβρουαρίου τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα έφθαναν τις 44.650. Αυτή την εβδομάδα οι ρωσικές αρχές έβαλαν σε καραντίνα και έναν κινέζο διπλωμάτη για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ