Εξαφάνιση 7χρονης Βαλεντίν: Οι νέες αποκαλύψεις της Νικολούλη και οι καταγγελίες του του πατέρα για ΜΚΟ - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Εξαφάνιση 7χρονης Βαλεντίν: Οι νέες αποκαλύψεις της Νικολούλη και οι καταγγελίες του του πατέρα για ΜΚΟ

featured image

Η Αγγελική Νικολούλη βαθιά συγκλονισμένη και προβληματισμένη για τη μικρή Βαλεντίν που ακόμη αγνοείται η τύχη της θέλησε όπως είπε η ίδια στην εκπομπή της να έχει ιδία άποψη για το περιβάλλον που διέμενε η μικρή στο Παγκράτι καθώς και να δει τα τετράδια της μικρής και προσωπικά της αντικείμενα.

Όπως είπε στα πλαίσια της εκπομπής της “Φως στο Τούνελ“,  αυτό θα τη βοηθούσε στην έρευνά της αν και τόνισε πως δεν είναι ψυχολόγος. Επίσης, δοθείσης της ευκαιρίας επιδίωξε η Αγγελική Νικολούλη κι έναν διάλογο με τον πατέρα της Βαλεντίν.

Η συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με τον πατέρα της 7χρονης Βαλεντιν

Ο πατέρας της μικρής με τη βοήθεια διερμηνέα καθώς η Αγγελική Νικολούλη δεν ομιλεί την γαλλική γλώσσα στην αρχή της έδειξε τη σχολική τσάντα της κόρης του, τετράδια της και ένα λούτρινο κουκλάκι. Στη συνέχεια άρχισε να της εξιστορεί τη φυγή τους από το Κονγκό. Αυτό που εντυπωσίασε τη δημοσιογράφο αλλά και τους τηλεθεατές είναι πως η Βαλεντίν αν και μόνο δύο χρόνια στην Ελλάδα μαθαίνει Ελληνικά και μπορεί να επικοινωνήσει στη γλώσσα μας.

Με πλησίασαν δύο φορές από Μ.Κ.Ο. στη Μυτιλήνη για να υιοθετήσουν τη Βαλεντίν

Ο ίδιος ο πατέρας της τόνισε πως δε συμφώνησε ποτέ να δώσει το παιδί τους προς υιοθεσία και πιστεύει πως το παιδί του είναι ζωντανό και θα βρεθεί ενώ συνεχίζει να επιμένει πως η Βαλεντίν χάθηκε στις 13 Δεκεμβρίου όταν ο ίδιος την έστειλε να του πάρει εμφιαλωμένο νερό από σούπερ μάρκετ του Παγκρατίου.

Να θυμίσουμε πως στην έρευνα για τον εντοπισμό της μικρής εργάζονται Έλληνες και Γάλλοι αστυνομικοί ενώ συνεχώς φτάνουν στην εκπομπή  της Αγγελικής Νικολούλη νέα στοιχεία από τη Γαλλία τα οποία θα δοθούν στις αρμόδιες Αρχές προς διερεύνηση.

Τα αρνητικά σχόλια που  δέχτηκε ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν στα social media


Λέγοντας πως αισθάνεται θιγμένος και θυμωμένος είπε χαρακτηριστικά: «Με έχουν βρίσει σαν να είμαι σκυλί, με έχουν φέρει σε μια κατάσταση μεγάλου θυμού. Ο λόγος για τον οποίο έφυγα από το Κονγκό, δεν ήταν για μια καλύτερη ζωή γιατί εγώ είχα μια πολύ καλή ζωή πίσω στη χώρα μου. Υπέστην άγρια βασανιστήρια και έφυγα για να προστατεύσω τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου.»

Η αστυνομική συντάκτης σ’ εκείνο το σημείο τον ρώτησε εκ νέου  για την υπόθεση της εξαφάνισης, για τις παρέες με τους ομοεθνείς του και για  τις δικές του έρευνες που καθυστέρησαν. Εκείνος συνεχίζοντας είπε: «Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν». Στη Λέσβο δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από Μ.Κ.Ο., αλλά δε δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν.»

Ο Αμπελκά (πατέρας της Βαλεντίν) είπε πως δεν έχει με κανέναν στη χώρα μας αψιμαχίες

Ο πατέρας της Βαλεντίν απάντησε και για τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να έχει στείλει την κόρη του στο εξωτερικό, αλλά και για τις συναντήσεις με κάποια άτομα στο αεροδρόμιο πριν χαθεί το παιδί του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ στην Ελλάδα δεν έχω προβλήματα με τον οποιονδήποτε, δε χρωστάω χρήματα για να πει κάποιος πως έχω διαφορές μαζί του, για να με εκβιάσει» και συνέχισε λέγοντας: «Αν είχε συμβεί κάτι πολύ κακό θα το διαισθανόμουν για την κόρη μου, για το αίμα μου. Έχω την πεποίθηση ότι θα τη βρούμε. Η απουσία της είναι ένα μεγάλο κενό. Ζητάω να με βοηθήσει ο κόσμος να βρω την κόρη μου και να σταματήσουν να με κρίνουν σαν εικόνα και εθνικότητα. Να με δουν σαν άνθρωπο και πατέρα», είπε στην κάμερα του «Τούνελ» ο Αμπελκά.

Δείτε τα αποσπάσματα από τη συνομιλία στα βίντεο που ακολουθούν

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ