Η Apple ανοίγει ξανά καταστήματά της στο Πεκίνο παρά τον φόβο του κορονοϊού - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Η Apple ανοίγει ξανά καταστήματά της στο Πεκίνο παρά τον φόβο του κορονοϊού

featured image

Την πρόθεση να επαναλειτουργήσει από την Παρασκευή (14/02) ορισμένα υποκαταστήματα της στο Πεκίνο ανακοίνωσε η Apple, αλλά με περιορισμένο ωράριο, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της.

Την ίδια στιγμή, πολλά από τα υπόλοιπα υποκαταστήματά της στην ηπειρωτική Κίνα θα παραμείνουν κλειστά, ως μέτρο προφύλαξης για την επέκταση της επιδημίας του κορονοϊού.

Στις 8 Φεβρουαρίου ο τεχνολογικός κολοσσός είχε ανακοινώσει πως κάνει προετοιμασίες, προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τα επίσημα υποκαταστήματά της, αναστέλλοντας την απόφαση για κλείσιμό τους που είχε λάβει στις αρχές του μηνός.


Με βάση την ίδια ανάρτηση τα πέντε καταστήματα της Apple στο Πεκίνο θα λειτουργούν από τη 14η Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 18:00, τοπική ώρα, ένα ωράριο κατά πολύ μειωμένο από το 10:00-22:00, που ίσχυε προτού ενσκήψει η επιδημία, η οποία ανάγκασε την εταιρεία να υπακούσει στις προτροπές των Αρχών σε πολίτες και επιχειρήσεις να λάβουν μέτρα και περιορισμούς, ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω επέκτασή της. Τα υποκαταστήματά της σε άλλες μεγαλουπόλεις, όπως η Σεντζέν, ή η Σανγκάη, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

«Ενόψει των μέτρων δημοσίας υγείας και πρόληψης, ορισμένα από τα καταστήματα λιανικής πώλησης θα παραμείνουν προσωρινώς κλειστά», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, στην οποία καλούνται επίσης οι πελάτες που επισκέπτονται τα υποκαταστήματά της να φορούν μάσκα και να συμμορφώνονται στα μέτρα λήψης της θερμοκρασίας τους.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ