Εξιτήριο πήρε ο πρώτος ασθενής που διαγνώστηκε με κορονοϊό στη Γερμανία - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Εξιτήριο πήρε ο πρώτος ασθενής που διαγνώστηκε με κορονοϊό στη Γερμανία

featured image

Έπειτα από 16 ημέρες νοσηλείας, ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε θετικός στο νέο κινεζικό κορονοϊό στη Γερμανία πήρε εξιτήριο, αργά το βράδυ της Τετάρτης (12/02).

Ο 33χρονος άνδρας, ο οποίος εργάζεται στην εταιρία κατασκευής εξαρτημάτων αυτοκινήτου και είχε επιμολυνθεί από Κινέζα συνεργάτιδά του που επισκεπτόταν τις εγκαταστάσεις στη Βαυαρία, θεωρείται -σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση- «απολύτως υγιής και σίγουρα αρνητικός στον κορονοϊό».


«Όποιος παίρνει εξιτήριο από εμάς, μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινή του δραστηριότητα χωρίς κανένα περιορισμό σε ό,τι αφορά την επαφή του με άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε ο καθηγητής Κλέμενς Βέντνερ, επικεφαλής της Κλινικής του νοσοκομείου στο Σβάμπινγκ, όπου νοσηλευόταν ο άνδρας.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι υπόλοιποι 13 ασθενείς που νοσηλεύονται στην ίδια κλινική παρουσιάζουν σταθερή εικόνα και η κατάσταση της υγείας τους εξελίσσεται ομαλά. Το ίδιο ισχύει και για δύο ακόμη ασθενείς οι οποίοι επαναπατρίστηκαν από την Κίνα και νοσηλεύονται στην Φρανκφούρτη.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ