Μάριος Γιαννάκου: Ο σύγχρονος άθλος του πρώτου Έλληνα που τερμάτισε στον υπερμαραθώνιο της ζούγκλας - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Μάριος Γιαννάκου: Ο σύγχρονος άθλος του πρώτου Έλληνα που τερμάτισε στον υπερμαραθώνιο της ζούγκλας

featured image

Μάριος Γιαννάκου: Πρόκειται για τον υπερμαραθωνοδρόμο από τη Δράμα, ο οποίος τερμάτισε έναν επίπονο αγώνα διακοσίων πενήντα χιλιομέτρων. Το έκανε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες στη ζούγκλα της Κόστα Ρίκα. Ο ίδιος ανέφερε πως «Για μένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τον τερματισμό».

Ήταν η δήλωση του ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Ταλαμάνκα. Ο Μάριος Γιαννάκου κατάφερε να τερματίσει σε έναν πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνα. Αυτό, του «Coastal Challenge 2020». Μάλιστα, υπήρξε ο πρώτος Έλληνας που το πέτυχε.

Μάριος Γιαννάκου: Τι ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram

«Για την Ελλάδα ρε, το κάναμε. Αυτές τις 5 μέρες δε μπορώ να μετρήσω πόσες φορές έκλαψα, πόσες φορές ούρλιαξα μόνος στην μέση του πουθενά , πόσες φορές απογοητεύτηκα . Δε μπορώ να μετρήσω πόσες φορές σκέφτηκα να εγκαταλείψω ή πόσες φορές ένιωθα να με πνίγουν οι σκέψεις και οι αφόρητοι πόνοι.


Όλα αυτά τα παραμέρισα όταν κατάλαβα ότι ο σκοπός που ήρθα εδώ, ο σκοπός που τρέχω , ήταν πολύ μεγαλύτερος από τον πόνο που ένιωθα , από τα δάκρυα που έριχνα και από τις απογοητεύσεις που είχα. Έτρεξα για την Ελλάδα μας, την οικογένεια μου, τον Θεόδωρο Κάργα ,για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα στην ζωή σας, να τολμήσετε.

Να θυμάστε πως πάντα θα είμαι δίπλα σας οπότε με χρειαστείτε. Έτρεξα για τα πιτσιρίκια που με αγκάλιασαν σε σχολικές τάξεις πριν φύγω και για όλους εσάς που μου στείλατε άπειρα μηνύματα στον αγώνα και έκλαιγα ακούγοντας τα να μου τα διαβάζουν. Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Θα κλείσω με έναν αγαπημένο μου στίχο που αντικατοπτρίζει τις τελευταίες 6 μου ήμερες μου: Μέχρι το τέλος η ψυχή, κι όμως πηγαίνει και πιο εκεί.

Μάριος Γιαννάκου: Ολόκληρη, η ανάρτησή του, στο Instagram

Click to Instagram !

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Giannakou (@marios_giannakou) στις 14 Φεβ, 2020 στις 9:11 πμ PST

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ