«Σε χρειάζομαι ρε Κώστα. Δεν θέλω να φύγεις, κανείς μας δεν θέλει» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

«Σε χρειάζομαι ρε Κώστα. Δεν θέλω να φύγεις, κανείς μας δεν θέλει»

featured image

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται για τρίτο  24ωρο στη μονάδα εντατικής θεραπείας- διασωληνωμένος -στο νοσοκομείο “Αττικόν”. Να θυμίσουμε πως λόγω της μεγάλης του ηλικίας αλλά και της πρόσφατης (πριν δύο μήνες) λοίμωξης του αναπνευστικού η κατάστασή του από τους θεράποντες ιατρούς του κρίνεται σοβαρή. Βέβαια,  όπως λέει η επί 45 χρόνια νεώτερή του σύζυγος Αλίκη Κατσαβού έχει γερό οργανισμό και το λέει η καρδιά του με αποτέλεσμα να βγει νικητής για ακόμη μια φορά.

Ο Θεσσαλονικιός ηθοποιός λόγω του σπουδαίου ταλέντου του, της πληθωρικής του προσωπικότητας και της αγάπης του στον γυναικείο ποδόγυρο έχει πολλές φορές απασχολήσει τους θαυμαστές  του λέγοντας πως η γυναίκα και το θέατρο ήταν οι μεγαλύτερες αγάπες του.

Η οικογένειά του, η κόρη του Σάντρα Βουτσά και πλήθος κόσμου του στέλνουν τις ευχές του. ΄Ένας απ’ αυτούς είναι και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Κωνσταντάρα στο Facebook


Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας, πολιτικός και γιος του αείμνηστου λαμπρού ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, Δημήτρης Κωνσταντάρας, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την παρακάτω συγκινητική ανάρτηση την οποία και αλιεύσαμε:

Δεν θέλω να φύγεις βρε Κώστα. Μου λένε ότι τώρα, στο νοσοκομείο, είσαι με σοβαρό πρόβλημα. Αλλά -και συγγνώμη που μιλάω για τον εαυτό μου- δε ΘΕΛΩ να φύγεις. Κανείς μας δε θέλει. Έχουν φύγει όλοι πια. Όλοι κι όλες.

Ένας- ένας, μία-μία. Τις προάλλες και η Έρρικα. Με συνδέεις με όλο μου το παρελθόν, όλο μου το παρόν, όλες μου τις μνήμες. Σε χρειάζομαι. Σε χρειαζόμαστε. Αφού ξέρω πόσο σκληρό καρύδι είσαι, τόχεις αποδείξει με τα νιάτα που κουβαλάς και τη δίψα σου για ζωή. Είσαι το παράδειγμα της ζωής. Αν φύγεις, τι θα μείνει πια; Τι θα είμαστε, τι άλλο από φτωχοί;

 

Δεν θέλω να φύγεις βρε Κώστα. Μου λένε ότι τώρα, στο νοσοκομείο, είσαι με σοβαρό πρόβλημα. Αλλά -και συγγνώμη που μιλάω…

Gepostet von Δημήτρης Κωνσταντάρας am Samstag, 8. Februar 2020

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ