Σε κλινική ο Πρίγκιπας Χάρι: Το πρόβλημα που ξεκίνησε όταν παντρεύτηκε τη Μέγκαν χειροτέρεψε μετά την αποχώρηση απ'το παλάτι - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Σε κλινική ο Πρίγκιπας Χάρι: Το πρόβλημα που ξεκίνησε όταν παντρεύτηκε τη Μέγκαν χειροτέρεψε μετά την αποχώρηση απ'το παλάτι

featured image

O πρίγκιπας Χάρι όπως αρκετοί άντρες με αυξημένη τεστοστερόνη αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μαλλιά του αναγκάζοντάς τον να ζητήσει τη  συνδρομή γνωστής κλινικής εμφύτευσης μαλλιών στο Λονδίνο. Την εν λόγω αποκάλυψη έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun λέγοντας πως ο πρίγκιπας επισκέφτηκε  την Philip Kingsley Trichological Clinic, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η ίδια εφημερίδα, οι επισκέψεις του πρίγκιπα πύκνωσαν   από τη μέρα που παντρεύτηκε τη Μέγκαν.

Τα ψυχολογικά προβλήματα επιδείνωσαν την τριχόπτωση


Σε αρκετές περιπτώσεις η τριχόπτωση όταν υπάρχει προδιάθεση γίνεται εντονότερη όταν υπάρχουν αυξημένα προβλήματα και stress όπως η  πατρότητα, τα προβλήματα με τον Τύπο, το Megxit και η ρήξη στη σχέση του με τη βασίλισσα.

Άλλωστε, ο πρίγκιπας Χάρι εδώ και 7 χρόνια κάνει ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει την τραγική απώλεια της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Στο παρελθόν ο Χάρι μίλησε δημόσια για την ψυχοθεραπεία στην ποία υποβάλλεται

Ο άδικος και σκληρός τρόπος που πέθανε η μητέρα του καθώς και η απόφαση με τη σύζυγό του Μέγκαν να απομακρυνθούν από τους κόλπους του παλατιού για να προστατευτούν από τα φώτα της δημοσιότητας και τις υποχρεώσεις του παλατιού χρειάστηκαν επεξεργασία μέσα στην ψυχή του.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ