Πρίγκιπας Χάρι: «Έφυγα απ'το παλάτι για να προστατέψω τον Άρτσι. Δεν θέλω να περάσει ότι πέρασα εγώ ως παιδί» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Πρίγκιπας Χάρι: «Έφυγα απ'το παλάτι για να προστατέψω τον Άρτσι. Δεν θέλω να περάσει ότι πέρασα εγώ ως παιδί»

featured image

Αποκάλυψη Χάρι – Χρήσιμες πληροφορίες: Ο πρώην πρίγκιπας του Μπάκιγχαμ προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη αποκάλυψη τάραξε εκ νέου, τα ήδη ταραγμένα νερά του παλατιού. Ο πρώην πρίγκιπας ζει πλέον μόνιμα στον Καναδά. Μαζί του βρίσκονται, η σύζυγός του, Μέγκαν, καθώς και ο γιος τους, Άτσι.

Πρόσφατα έδωσε το «παρών» σε μία εκδήλωση. Σε αυτή παρευρέθηκε και η Μόργκαν. Η συγκεκριμένη εκδήλωση οργανώθηκε από την αμερικανική τράπεζα, η οποία ονομάζεται «JP Morgan». Ο Χάρι αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια κάνει ψυχοθεραπεία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από ένα προσωπικό θέμα του, το οποίο γνωρίζουν, οι περισσότεροι. Αυτό, έχει να κάνει με τον πρόωρο χαμό της μητέρας του.


Αποκάλυψη Χάρι – Χρήσιμες πληροφορίες: Οι αναφορές των πηγών της εκδήλωσης για τον Χάρι, τη Μέγκαν και τον γιο τους, Άρτσι, ανέφεραν

«Μίλησε για περιστατικά της παιδικής του ηλικίας που τον επηρέασαν ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρησή τους, παραδεχόμενος πως αν και είναι πολύ δύσκολο για εκείνον και την Μέγκαν, δεν μετανιώνει για την απόφασή τους να αποσυρθούν από ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, επειδή θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του. “Το έκανα για να προστατέψω τον Άρτσι,”, αφου δεν θέλει σε καμία περίπτωση η γυναίκα του και ο γιος του να περάσουν ό,τι πέρασε αυτός ως παιδί».

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ