ΑΕΚ: Μπήκαν Λόπες και Αλμπάνης, πιθανή η συμμετοχή τους στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΑΕΚ: Μπήκαν Λόπες και Αλμπάνης, πιθανή η συμμετοχή τους στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

featured image

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα στην προτελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Έλντερ Λόπες να βγάζει το κανονικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στην αποστολή της ομάδας. Πάντως, η συμμετοχή του Πορτογάλου μπακ χαφ στο ντέρμπι πάντως θα κριθεί αύριο, αλλά εάν είναι έτοιμος το πιο πιθανό είναι να παίξει και βασικός.

Και ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε… την έκπληξη και έβγαλε και αυτός το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό, κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα με μια απλή κάκωση και την Παρασκευή (07/02) δήλωσε «παρών». Αν και δεν προορίζεται βασικός για το σπουδαιότερο ματς της 23ης αγωνιστικής στη Super League 1 αυτού του Σαββατοκύριακου, έχει σοβαρές πιθανότητες να μπει στην αποστολή.


Επίσης, ολόκληρο το πρόγραμμα έβγαλε και ο Φοίβος Μπότος, ενώ ατομικό έκαναν οι Νέλσον Ολιβέιρα, Γιώργος Γιακουμάκης και Παουλίνιο. Άλλωστε, οι δύο Πορτογάλοι ήταν γνωστό πως δεν θα προλάβαιναν το ντέρμπι με τους «πράσινους», το οποίο φυσικά θα χάσει και ο τιμωρημένος Αντρέ Σιμόες. Όσο για τον Έλληνα φορ, έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου (08/02), στις 17:00, και έπειτα ο Καρέρα θα ανακοινώσει την «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Παράλληλα, ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε την ατομική δουλειά, έπειτα από την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στον αστράγαλο και βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής με σταθερούς ρυθμούς. Υπολογίζεται πως θα είναι ξανά στη διάθεση του Καρέρα σε περίπου 20 ημέρες με ένα μήνα.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ