Μητέρα ξανά «συναντά» την κόρη της που έφυγε από τη ζωή, μέσω εικονικής πραγματικότητας - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Μητέρα ξανά «συναντά» την κόρη της που έφυγε από τη ζωή, μέσω εικονικής πραγματικότητας

featured image

Μητέρα συναντά τη νεκρή κόρη της – Αληθινή ιστορία: Η εικονική πραγματικότητα χρησιμοποιείται για ψυχαγωγία. Έχει χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση, ακόμη και στην ιατρική. Όμως, αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκε για άλλο σκοπό. Ήταν για να συναντήσει μια μητέρα, το κοριτσάκι της, το οποίο είχε «φύγει» πριν καιρό από τη ζωή.

Μητέρα συναντά τη νεκρή κόρη της – Αληθινή ιστορία: Η ιστορία της Jang Ji – Sung και της Nayeon

Υπεύθυνη ήταν η κορεάτικη εταιρία «Munhwa Broadcasting Corporation», η οποία παρουσίασε ζωντανά ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Meeting you». Η μητέρα της επτάχρονης Nayeon, Jang Ji – Sung, έχασε την κόρη της, όταν βρισκόταν σε ηλικία επτά ετών. Μάλιστα, την έχασε το 2016, λόγω μίας σπάνιας ασθένειας.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, η μητέρα «επανενώνεται» με την νεκρή κόρη της. Αυτό, γίνεται, με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας. Η μητέρα φόρεσε ειδικά γυαλιά και γάντια εικονικής πραγματικότητας. Γάντια, τα οποία μπορούσε να δει και να αγγίξει την κόρη της.

Η εταιρεία δούλεψε περίπου οκτώ μήνες επάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Σκοπός ήταν να περάσει χρόνο, η μητέρα με την κόρη της και να τη δει. Μάλιστα, εκείνη της ζήτησε να σταματήσει να κλαίει και να πενθεί για εκείνη. Στο τέλος αποχαιρέτησαν, η μία την άλλη και έδωσαν υπόσχεση για ένα μελλοντικό ραντεβού, όταν η Jang Ji – Sung «πάει» κοντά στη Nayeon.


Μάλιστα σε κάποια στιγμή, η μικρή φαίνεται να τρέχει προς το μέρος της δίνοντας στη μητέρα ένα λουλούδι λέγοντας «μαμά, μπορείς να δεις ότι δεν πονάω πια, έτσι;» Στο τέλος της εικονικής συνάντησης, η Nayeon ξαπλώνει για να κοιμηθεί, λέγοντας πως έχει κουραστεί και η μητέρα της την αποχαιρετά. Παρόντες στο στούντιο κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ήταν ο πατέρας και τα αδέρφια της Nayeon. Σε συνέντευξη που έδωσε η Jang Ji-sung αμέσως μετά, φαινόταν εξουθενωμένη από την δυνατή εμπειρία που είχε βιώσει. Όπως εξήγησε η ίδια, αποφάσισε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ ώστε να βοηθήσει ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια ενός αγαπημένου τους προσώπου.

Μητέρα συναντά τη νεκρή κόρη της – Αληθινή ιστορία: Στιγμιότυπα, που δείχνουν τη μητέρα να περνά χρόνο, με τη νεκρή κόρη της, μέσω εικονικής πραγματικότητας

Μητέρα συναντά τη νεκρή κόρη της – Αληθινή ιστορία: Βίντεο που δείχνουν τη μητέρα να περνά χρόνο, με τη νεκρή κόρη της, μέσω εικονικής πραγματικότητας

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ