Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «άδειασε» τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την υποτιθέμενη σχέση τους - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «άδειασε» τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την υποτιθέμενη σχέση τους

featured image

Γιώργος Αγγελόπουλος και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εμφανίζονται στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0», ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός (και πρώην σύντροφός του Κώστα Σόμμερ) πρόσφατα ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν και είχε απαντήσει πως: «Δε θα επιβεβαιώσω και δεν θα διαψεύσω τίποτα, για τον απλούστατο λόγο ότι αν το κάνω τώρα, μετά με οποιονδήποτε βγω φωτογραφία θα πρέπει να κάνω το ίδιο. Οπότε δεν θα απαντήσω».

Τώρα, ήρθε η σειρά του Γιώργου Αγγελόπουλου να ρωτηθεί για όσα κυκλοφορούν και ο νικητής του πρώτου Survivor, δεν δίστασε να «αδειάσει» μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με αφορμή την πρόσφατη δήλωσή της. Και με την απάντησή του βάζει τέλος και στα δημοσιεύματα περί νέας σχέσης.


«Επειδή είδα τη δήλωση της Ναυσικάς, πιστεύω ότι έκανε μια λανθασμένη τοποθέτηση. Ήταν λανθασμένη γιατί με τον τρόπο που απάντησε ίσως άφησε κάποια ανοιχτά ενδεχόμενα. Ίσως ο τρόπος που διατυπώθηκε να μην ήταν σωστός. Θα μπορούσε απλά να πει ότι έχουμε δουλέψει μαζί».

 

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ