«Έφυγε από τη ζωή μέρες από τα πρώτα συμπτώματα»: Η συγκινητική εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

«Έφυγε από τη ζωή μέρες από τα πρώτα συμπτώματα»: Η συγκινητική εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου

featured image

Αντώνης Λουδάρος: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «The dot». Ο Έλληνας ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία υπήρξε συνάδελφός του και «έφυγε» από τη ζωή μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Αναλυτικότερα:

Αντώνης Λουδάρος για Έρρικα Μπρόγιερ: «Είχε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας»

«Δύσκολο πολύ, περίεργο, δεν μου έχει τύχει ξανά σε παράσταση. Παρ’ όλα αυτά ήρθε μια μέρα στο θέατρο και μου λέει πως δεν είναι πολύ καλά και μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα. Πράγματι, η γυναίκα μας έδωσε όλα τα συμπτώματα μιας γαστρεντερίτιδας. Την επόμενη ημέρα τηλεφωνεί και μας λέει πως είναι πολύ άσχημα. ”Είναι ραγδαίο αυτό και πρέπει να μείνω σπίτι”, μας είπε. Οπότε εμείς κάναμε μια εσωτερική αντικατάσταση για να μπορέσουμε να κάνουμε την παράσταση».


Αντώνης Λουδάρος για Έρρικα Μπρόγιερ: «Λιποθύμησε σχεδόν έξω από το θέατρο»

«Περνάνε δυο τρεις μέρες, έρχεται στο θέατρο και σχεδόν λιποθύμησε απ’ έξω. Την διώχνουν και πάλι και ειδοποιούν την Σάντρα πως δεν είναι καλά. Η Σάντρα, έτσι, αποφάσισε να πάρει τους γιατρούς και να αρχίσουν πολλές εξετάσεις γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή γνώριζε για γαστρεντερίτιδα. Μέσα σε 22 μέρες έφυγε από τη στιγμή που άρχισε να έχει συμπτώματα».

Αντώνης Λουδάρος για Έρρικα Μπρόγιερ: «Νομίζω ότι ακούω τη φωνή της»

«Καμιά φορά, ακόμα και σήμερα που μιλάμε, τη στιγμή που έβγαινε στη σκηνή και ακούω την ατάκα της, καμιά φορά νομίζω ότι ακούω τη φωνή της».

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ