Παναθηναϊκός: Χωρίς Ινσούα αλλά με Αγιούμπ η αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ινσούα αλλά με Αγιούμπ η αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

featured image

Μπορεί ο Εμάνουελ Ινσούα να πίεζε τον εαυτό του και να προσπάθησε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να παίξει στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η επιθυμία του δεν ήταν αρκετή, καθώς το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού άναψε «κόκκινο φως» για τη συμμετοχή του.

Έτσι, ο Αργεντινός έμεινε εκτός των επιλογών του Γιώργου Δώνη για την αυριανή (12/02, 20:00) αναμέτρηση με αντίπαλο τον «δικέφαλο» του Βορρά, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί και συνέχισε τη θεραπεία του.


Αυτό σημαίνει ότι ο Χατζηθεοδωρίδης αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» και κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας μια καλή παρουσία στο πρόσφατο ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αντίθετα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Γιασίν Αγιούμπ.

Στην 22άδα που ανακοίνωσε ο Δώνης βρίσκονται: Διούδης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

📋Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.#Panathinaikos #paofc2019_20 #paopaok #GreekCup pic.twitter.com/pBW0duGP4u

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) February 11, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ