Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φάρσα που σκάρωσε σε Καραβάτου - Κατσούλη και η αντίδραση των παρουσιαστών - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φάρσα που σκάρωσε σε Καραβάτου - Κατσούλη και η αντίδραση των παρουσιαστών

featured image

Masterchef 4 – Χρήσιμες πληροφορίες: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε για ακόμη μία φορά, τη διαφορά. Ο γνωστός κριτής, παρουσιαστής και σεφ του Masterchef, πραγματοποίησε φάρσα στους Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου. Ο ίδιος πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή τους.

Πρόκειται για την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η οποία προβάλλεται καθημερινά, το πρωί, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του «Star». Μπορεί, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να έκανε παρέμβαση, αλλά δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Στην αρχή είπε πως θέλει να ψηφίσει τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για να πάρει το βραβείο του νικητή για το Masterchef 4.

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές τον ενημέρωσαν ότι ήταν παίκτρια από τον προηγούμενο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. Εκείνη τη στιγμή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε να φλερτάρει τη Μαριλού. Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και ο Κρατερός Κατσούλης δεν είχαν καταλάβει τι συνέβαινε…

Έτσι, του ζήτησαν να τους πει το όνομά του. Τότε, ο σεφ, το αποκάλυψε: «Βεβαίως και θα σας το πω. Λέγομαι Λεωνίδας Κουτσόπουλος και με ξύπνησαν πρωί πρωί για να κάνω καμάκι στη Μαριλού». Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια.


Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την Γιώτα που αποχώρησε στο χτεσινό επεισόδιο από τον διαγωνισμό και εκείνος αρκέστηκε να πει ότι θα ήταν ωραίο να δούμε σε μια δοκιμασία τη Γιώτα και την Σπυριδούλα μαζί.

Masterchef 4 – Χρήσιμες πληροφορίες: Στιγμιότυπο από τη φάρσα του Λεωνίδα Κουτσόπουλο σε Καραβάτου και Κατσούλη

Masterchef 4 – Χρήσιμες πληροφορίες: Βίντεο από τη φάρσα του Λεωνίδα Κουτσόπουλο σε Καραβάτου και Κατσούλη

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ