Σοφέρ σε στριπτιζέζ ο Μπραντ Πιτ - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Σοφέρ σε στριπτιζέζ ο Μπραντ Πιτ

featured image

Λίγες ώρες απέμειναν για την 92η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ και ο Μπραντ Πιτ θα πάει σε αυτήν με τον αέρα του ακλόνητου φαβορί για τον «Β’ ανδρικό ρόλο». Στιγμή που ο ίδιος περιμένει χρόνια τώρα, όπως και οι απανταχού θαυμαστές του, που βλέπουν τη «δικαίωση» για το μεγάλο ταλέντο του ηθοποιού να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Στα 56 του χρόνια, με ή χωρίς Όσκαρ στην κατοχή του, ο Πιτ είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, απολαμβάνοντας το παίξιμο και τσαλακώνοντας την εικόνα του, όποτε χρειάζεται. Άλλωστε, ποτέ δεν εγκλωβίστηκε στον τίτλο του όμορφου και ας προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια πολλοί να τον… εγκλωβίσουν, μένοντας στην εξωτερική του εμφάνιση και όχι στο ταλέντο του.


Μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ προτού γίνει γνωστός και προτού καν αποφασίσει πως ήθελε να γίνει ηθοποιός, έκανε διάφορες δουλειές για τα προς το ζην. Αλήθεια, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι ο όμορφος ηθοποιός στα νιάτα του δούλεψε ως… κοτόπουλο; Κι, όμως, το έκανε και αυτό. Για κάμποσο καιρό φορούσε τη στολή ενός πελώριου κοτόπουλου, για το εστιατόριο που εργαζόταν, το El Pollo Loco στη Sunset Boulevard, στο Χόλιγουντ.

Αργότερα, ο Πιτ δούλεψε και ως σοφέρ για στριπτιζέζ. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, η δουλειά του ήταν να μεταφέρει τα κορίτσια από το σπίτι τους στα διάφορα πάρτι και πίσω στο σπίτι τους. Τη δουλειά τη βρήκε μέσω ενός «Job Factory», που είναι κάποιου είδους πρακτορεία εργασίας στις ΗΠΑ.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ