«Δε μπορούσα να έχω πεθερό υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια απ'τη λαϊκή»: Ξεσπά η νύφη του Άκη Τσοχατζόπουλου - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

«Δε μπορούσα να έχω πεθερό υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια απ'τη λαϊκή»: Ξεσπά η νύφη του Άκη Τσοχατζόπουλου

featured image

Νύφη Άκη Τσοχατζόπουλου: Η Μαρία Μαρκέζη αποτελεί μητέρα της εγγονής του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρας Μαρκέζη, η οποία έχει λάβει μέρος φέτος στο «My Style Rocks». Η Μαρία Μαρκέζη φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή, «The dot». Η μητέρα της Κιάρας Μαρκέζη μίλησε μεταξύ άλλων για την Κιάρα και το bullying που έχει δεχθεί, λόγω της συγγένειάς της, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ. Αναλυτικότερα:

Νύφη Άκη Τσοχατζόπουλου΅- Μαρία Μαρκέζη: Οι δηλώσεις της στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ»

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της. Πόσο μάλλον όταν η Κιάρα είναι παιδί ενός υπουργού. Ο παππούς της υπουργός και είναι σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση και μετά βρίσκεται σε μια άλλη οικογενειακή κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά το άσχημο είναι πως ο κόσμος, η κοινωνία μόλις σε βρίσκουν σε μια αδύναμη στιγμή σου φέρονται άσχημα.


Το παιδί μου δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων. Αυτό, όταν ο παππούς της μπήκε στη φυλακή. Λες και έφταιγε η Κιάρα. Μιλάω και για τα μικρά παιδιά που άκουγαν όσα έλεγαν οι γονείς. Υπήρχε bullying προς την Κιάρα μέχρι και στο δημόσιο σχολείο που πήγε.

Η Κιάρα πήγε μια χρονιά σε ιδιωτικό σχολείο και μετά πήγε σε δημόσιο γιατί δεν υπήρχε πια η οικονομική δυνατότητα για να συνεχίσει. Γενικότερα, όμως, ήμασταν και είμαστε απλοί. Ότι μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά γιατί τα έχω από εκείνη την εποχή, τι να κάνουμε… Δεν μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή».

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ