"Τις ένοιαζε ποια θα κάνει πιο πολλά εισιτήρια": Όσα αποκάλυψε ο Καζάκος για την κόντρα Καρέζη - Βουγιουκλάκη - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

"Τις ένοιαζε ποια θα κάνει πιο πολλά εισιτήρια": Όσα αποκάλυψε ο Καζάκος για την κόντρα Καρέζη - Βουγιουκλάκη

featured image

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην εκπομπή «The 2night Show». Ο Έλληνας ηθοποιός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Αντίθετα, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, που του έθεσε ο γνωστός παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αναλυτικότερα, σε όσα αναφέρθηκε:

Κωνσταντίνος Καζάκος: Οι απαντήσεις του στα κύρια ερωτήματα του Γρηγόρη

Για τους γονείς του: «Στα πρώτα χρόνια υπήρχε δυσπιστία επειδή ήμουν γιος της Καρέζη. Τώρα είμαι στην καλύτερή μου φάση. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Ακόμα με συγκρίνουν με τους γονείς μου, λανθασμένα».

Για τη ζωή στο σπίτι: «Θηρίο ανήμερο ήταν η Τζένη. Ο μπαμπάς ήταν πολύ πιο cool. Ο μπαμπάς είναι ένας γλυκός αρκούδος που δείχνει πολύ απειλητικός, αλλά που όταν πας κοντά σε κάνει μια αγκαλιά και η μαμά ήταν μία λέαινα».


Για τα παιδικά χρόνια του: «Ο Παπαγιαννόπουλος ήταν αγαπημένος μου, πολύ, γιατί έπαιζε μαζί μου από τότε που ήμουν τεσσάρων, από το “Τσίρκο” ακόμα. Περνάγαμε καλά. Εγώ έχω μνήμες από τότε που ήμουν τεσσάρων. Μου έκανε τα Mirage και τα Fantom, πώς κυνηγιούνται στον αέρα και καθόμουν και τον κοίταζα. Ήταν φοβερός! Ο Νιόνιος ήταν αγάπη μεγάλη».

Για το αν υπήρξε κόντρα ανάμεσα σε Καρέζη και Βουγιουκλάκη: «Κόντρα, όχι. Υπήρχε μια ευγενής άμιλλα. Σαφώς και τις ένοιαζε ποια θα κάνει τα πιο πολλά εισιτήρια, ποια θα κάνει το ένα, ποια θα κάνει το άλλο, αλλά ήταν φίλες. Ήταν φίλες, φίλες! Τα έλεγαν, έλεγαν τα προσωπικά τους. Είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις πάντα. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα! Ήταν ένα κολπάκι των media τότε».

Για το ”Κόκκινο Ποτάμι”: «Με χαλάνε, μου ασπρίζουν τα μαλλιά, μου βάζουν ρυτίδες. Είμαι περήφανος για τη συμμετοχή μου».

Κωνσταντίνος Καζάκος: Βίντεο από την παρουσία του στην εκπομπή του «ΑΝΤ1», «The 2night Show»

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ