Φυλακές Κορυδαλλού: Βρήκαν μέχρι και τζακούζι σε κελί - Οι κρατούμενοι έπαιζαν χαρτιά και έκαναν πάρτι - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρήκαν μέχρι και τζακούζι σε κελί - Οι κρατούμενοι έπαιζαν χαρτιά και έκαναν πάρτι

featured image

Τζακούζι στον Κορυδαλλό – Χρήσιμες πληροφορίες: Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν πως υπάρχει τζακούσι σε κελί φυλακών. Συγκεκριμένα, το τζακούζι βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός βασίζεται στη δήλωση της γενικής γραμματέως της Αντεγκληματικής Πολιτικής, κα. Σοφίας Νικολάου.

Τζακούζι στον Κορυδαλλό – Χρήσιμες πληροφορίες: Ανοικτά κελιά και πάρτι

Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής επεσήμανε πως τα κελιά των φυλακών έμεναν ανοιχτά κατά τις νυχτερινές ώρες. Το αποτέλεσμα ήταν οι κρατούμενοι να μπαινοβγαίνουν σε διάφορα κελιά των φυλακών. Ο λόγος ήταν για να παίζουν χαρτιά. Ακόμα, και για να διεξάγουν πάρτι.


Η κα Νικολάου δήλωσε πως το τζακούζι ξηλώθηκε και από τον Αύγουστο τα κελιά το βράδυ κλειδώνουν κανονικά. Πέρυσι η ίδια είχε αποκαλύψει ότι Αλβανοί κρατούμενοι διέμεναν σε κελιά-σουίτες με μεγάλες δορυφορικές τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, ηχοσυστήματα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές και πετούσαν επιδεικτικά σαν χαρτοπόλεμο, χαρτονομίσματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Τζακούζι στον Κορυδαλλό – Χρήσιμες πληροφορίες: Μεταφορά φυλακών Ασπρόπυργου έως τα τέλη του 2022

Σχετικά με τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο, ανέφερε ότι στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022, σημειώνοντας πάντως ότι αυτό αποτελεί φιλόδοξο στόχο. Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει για το τι θα γίνει στη θέση των φυλάκων στον Κορυδαλλό. Τέλος, ανέφερε ότι σε ένα με δύο μήνες θα έχει λυθεί το πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού στις φυλακές.

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ