Λάμψη, λάμψη, λάμψη…στο δέρμα σας - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Λάμψη, λάμψη, λάμψη…στο δέρμα σας

featured image

Όλες έχουμε ανάγκη από ένα καθαρό, λαμπερό και υγιές δέρμα, κάθε μέρα, όλο το χρόνο και όχι μόνο το Φεβρουάριο, και όχι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου! Αλλά τέτοιες μέρες  έχουμε ένα λόγο παραπάνω για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να τον φροντίσουμε και να κάνουμε τους γύρω μας να μας αγαπήσουν ακόμη περισσότερο.

Στο  σύγχρονο ιατρείο της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου Dr. Eιρήνης Δ. Λαγογιάννη, στη Γλυφάδα, μπορεί κανείς να απολαύσει υπέροχες θεραπείες καθαρισμού, ενυδάτωσης, αναδόμησης, σύσφιξης και αντιγήρανσης, πάντα με τη συνδρομή μηχανημάτων και συσκευών τελευταίας τεχνολογίας.  Αξίζει κανείς να δοκιμάσει σήμερα κιόλας, μια super αποτελεσματική θεραπεία, όπως μας προτείνει η γιατρός,  την Aqua Gold Infusion, που σε ελάχιστη ώρα δίνει πραγματική ενυδάτωση και προσφέρει μοναδική λάμψη στο δέρμα σας.

Η ιατρική συσκευή Aqua Gold Infusion είναι μια ευφυής συσκευή διαδερμικής επαφής, που με τις μικροσκοπικές της βελόνες επιτυγχάνει βαθύτερη και καλύτερη διείσδυση στους ιστούς, απόλυτα θρεπτικών για το δέρμα ουσιών. Πως λειτουργεί; βιταμίνες, ενεργά πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ, ακόμα και βοτουλινική τοξίνη (τα γνωστά μας Botox ή Dysport)  «διαχέονται» στη περιοχή, που εστιάζουμε, εξασφαλίζοντας:

ενυδάτωση λάμψη και μείωση των λεπτών ρυτίδων μας.

Η Aqua Gold Infusion μπορεί να εφαρμοστεί:

στο πρόσωπο (ενυδάτωση & λάμψη & αναζωογόνηση, σμίκρυνση πόρων) στα χείλη (μικρή αύξηση του όγκου, λάμψη και ενυδάτωση) στο ντεκολτέ (μείωση λεπτών ρυτίδων, αναζωογόνηση) και στα χέρια (μείωση λεπτών ρυτίδων, λείανση της επιδερμίδας).


Σημειώνουμε ότι τα ευεργετικά αποτελέσματα της Aqua Gold Infusion είναι ορατά ακριβώς μετά το πέρας της θεραπείας, δηλαδή μετά από 30 λεπτά ενώ δεν απαιτείται κανενός είδους αποθεραπεία. Η θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν εφαρμόζεται με αναισθησία, δεν έχει κανένα πόνο, καμία παρενέργεια, είναι απολύτως ασφαλής και η ασθενής μετά την εφαρμογή της, επιστρέφει κανονικά στην καθημερινότητά της χωρίς οιδήματα ή κοκκινίλες.

Να σημειώσουμε ότι η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες. Τέλος, τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας διαρκούν μέχρι και 4 μήνες (ανάλογα με την ποιότητα και την ηλικία του δέρματος),ενώ το κόστος είναι απολύτως προσιτό.

Δώστε στο δέρμα σας τη λάμψη που χρειάζεται, τονώστε  την αυτοπεποίθησή σας και κάντε τον εαυτό σας όμορφο και μοναδικό, κάθε μέρα, φυσικά και του Αγίου Βαλεντίνου!

Από τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Dr. Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη

Η Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη είναι:

Διδάκτωρ Μsc, Iατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Τ. Επιστημονικός Συνεργάτης «Νοσ. Α. Συγγρός» Μέλος Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολόγων -Αφροδισιολόγων Μέλος CAMIG

Ιατρείο:  Φοίβης 46, Γλυφάδα, 210 8985811

laderma.gr

dermatologos-glyfada.gr

facebook.com/EiriniLagogianni

 

instagram.com/eirini_lagogianni

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ