«Δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»: Η διαφωνία της Ελεονώρας Ζουγανέλη για την αντίδραση του πατέρα της - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

«Δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»: Η διαφωνία της Ελεονώρας Ζουγανέλη για την αντίδραση του πατέρα της

featured image

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε μεταξύ άλλων στον Νίκο Μουτσινά για το περιστατικό με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Πρόκειται για μία δήλωση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία δεν άρεσε στον πατέρα της τραγουδίστριας, Γιάννη Ζουγανέλη. Εκείνος από τη μεριά του σχολίασε με καυστικά σχόλια την όχι και τόσο ευγενική δήλωση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.


Ωστόσο, άποψη για το συγκεκριμένο περιστατικό είχε φυσικά η άμεσα θιγόμενη της υπόθεσης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία και την κατέθεσε στον Νίκο Μουτσινά. Αναλυτικότερα:

«Αν θες να σου πω τη γνώμη μου, δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε ο πατέρας μου. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι πατέρας μου ότι κάνει είναι σωστό. Σαφώς και είναι μπαμπάς μου. Έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, όμως, δεν είμαι πάντα σύμφωνη σε ότι κάνει. Φαντάζομαι δεν είναι κι αυτός πάντα σύμφωνος σε ότι κάνω εγώ. Και αυτή είναι και η ομορφιά γιατί οι άνθρωποι τελικά μεγαλώνουμε εκεί που μεγαλώνουμε και το πώς μεγαλώνουμε, αλλά πραγματικά ο κάθε ένας έχει άλλη λογική. Αυτό είναι οικογένεια αληθινή, να έχεις ένα περιβάλλον να μπορείς να μεγαλώσεις με μια υγεία και με αγάπη και φροντίδα και από εκεί και πέρα να αναπτύξεις τα δικά σου πράγματα».

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ