«Αν θες γάμο, πήγαινε αλλού»: Η Έλενα Χριστοπούλου εξηγεί γιατί δεν θα παντρευτεί με τον σύντροφό της - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

«Αν θες γάμο, πήγαινε αλλού»: Η Έλενα Χριστοπούλου εξηγεί γιατί δεν θα παντρευτεί με τον σύντροφό της

featured image

Η εντυπωσιακή  και δυναμική Έλενα Χριστοπούλου περπάτησε με ένα υπέροχο νυφικό στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν. Γεννημένη στις 9/11/1975 η Έλενα Χριστοπούλου είναι 44 ετών και παραμένει μια κούκλα.

Η διάλυση του γάμου της με τον Πάνο Καλλίτση

Η Έλενα ήταν παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hairstylist των διάσημων Πάνο Καλλίτση, όμως πριν από περίπου 1.5 χρόνο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η γνωστή booker διαθέτει δικό της πρακτορείο μοντέλων και δεν είναι λίγα τα μοντέλα που έχουν εμπιστευτεί εκείνη για την εξέλιξη της καριέρας τους.

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Η κριτής του My Style Rocks ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θα προχωρούσε σε δεύτερο γάμο και απάντησε: «Δεν θα προχωρούσα σε έναν δεύτερο γάμο. Έκανα έναν, φτάνει. Ο σύντροφός μου, μου το ξέκοψε. Αν θες να παντρευτείς, μου λέει, πήγαινε αλλού».

Έλενα Χριστοπούλου-Τόλης Κότσης

Ανάβουν τα αίματα στο My Style Rocks

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε σχετικά: «Οι κοπέλες δεν παίζουν ξύλο, γυναίκες είμαστε, οι γυναίκες διαφωνούμε. Ανάβουμε τα αίματα μόνιμα και θα ανάψουν περισσότερο αργότερα. Είμαστε πολύ δυνατές προσωπικότητες οι κριτές και έχουμε και πολύ ωραίες προσωπικότητες απέναντί μας.»

Στο ερώτημα των δημοσιογράφων αν οι παίκτριες έχουν στιλίστριες, απάντησε: «Δεν το ξέρω θα το δείξει η ιστορία. Εγώ για κάποιες πιστεύω περίεργα πράγματα».

Click to Instagram !


View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️

A post shared by iliana papageorgiou ❤️ (@_iliana_papageorgiou_the_idol) on Feb 2, 2020 at 4:27am PST

Απάντησε και στο ενδεχόμενο να μην δούμε ούτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι GNTM του χρόνου:

«Εγώ με την Ηλιάνα δεν είμαστε σιαμαία. Εγώ έκανα κάτι άλλο στη ζωή μου γιατί το επέλεξα, η Ηλιάνα δεν έχει επιλέξει να κάνει κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν θα είναι στο GNTM. »

«Εγώ ξέρω την καριέρα που έχει κάνει η Ηλιάνα, εγώ την έχω φτιάξει. Η Ηλιάνα είναι στο εξωτερικό πολλά χρόνια, έχει κάνει πολύ ωραία πράγματα. Καριέρα δεν είναι να κάνεις μόνο εξώφυλλο στην ιταλική Vogue.»

Όσο για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της ξεκαθάρισε: «Δεν είναι έγκυος η Ηλιάνα, δεν ήταν έγκυος ποτέ. Είναι πολύ καλά με τον Δημήτρη, περνάνε καλά. Αυτό».

Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου με τα κουτιά των Beauty Stars III by Madame Figaro, μετά το launch party που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας στο Athénée Athens και σηματοδότησε την αρχή του πιο viral διαγωνισμού ομορφιάς, που φέτος διοργανώνεται για 3η χρονιά από την Madame Figaro.

Δείτε τα δύο βίντεο με τις δηλώσεις της

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ