Ο Ινσούα θα πιέσει να παίξει στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ινσούα θα πιέσει να παίξει στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ

featured image

Ο Εμάνουελ Ινσούα θα πιέσει τον εαυτό του να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για συμμετοχή στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχει τρομερή ανάγκη την αγωνιστική νοοτροπία του Αργεντινού σε αυτό το ματς. Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Χατζηθεοδωρίδης έχει δείξει έτοιμος.

Ο Ινσούα έχει στιγμές κατά τη διάρκεια των αγώνων που θολώνει. Με την καλή έννοια. Θα βάλει το κεφάλι κάτω και θ» αρχίσει να τρέχει παντού, θα διανύει χιλιόμετρα, θα πάει στην επίθεση και αμέσως θα τρέξει πίσω να καλύψει τη θέση του, θα ψάξει μέχρι και το γκολ αν βρει χώρο και προϋποθέσεις, αλλά πολύ περισσότερο, παρασύρει τους γύρω του με το λατίνικο attitude.

Αυτό από μόνο του θα παίξει ρόλο στην προσπάθεια του παίκτη να τεθεί τελικά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο του βορρά» το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου μετά τη νίκη των Πρωταθλητών με σκορ 2-0 από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Ινσούα είναι εκείνος που στο ματς της Τούμπας την περασμένη Τετάρτη είχε δει τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα στο μαρκάρισμα που έκανε στον Δημήτρη Πέλκα παρά το γεγονός πως έχει πάει στη μπάλα για να σταματήσει τον αντίπαλό του. Δεν θέλει και πολύ για να τσαντιστεί ο Αργεντινός. Και όταν… χάνει το μυαλό του, ο Δώνης ξέρει πότε θα πρέπει να του φωνάξει και τι να του πει για να τον ηρεμήσει. Όπως το έκανε και στο δεύτερο ματς της φάσης των «16» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου σκόραρε με κεφαλιά δίχως να είναι οφσάιντ, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι και ο Ινσούα πήρε τη μπάλα, την πέταξε προς το μέρος του και έτρεξε να διαμαρτυρηθεί έντονα.


Οι αντίπαλοι μπορεί να το γνωρίζουν και να προσπαθούν να κερδίσουν τις κάρτες του, όπως συνέβη και στο ματς της Τούμπας, ωστόσο, εκείνος είχε τον τρόπο να τους σταματήσει αποφεύγοντας το πολύ δυνατό μαρκάρισμα που θα του απέφερε την δεύτερη κάρτα

Η ποδοσφαιρική τρέλα του Ινσούα είναι απαραίτητη σε αυτό το παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός πρέπει να γυρίσει ένα εις βάρος του 2-0. Το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί στο σημείο που είχε κάνει καθαρισμό στον μηνίσκο τον καθιστά αμφίβολο μέχρι και την τελευταία στιγμή και όλα θα κριθούν στην προπόνηση της Τρίτης, όμως, εκείνος θα ξεκαθαρίσει στον προπονητή του ότι δεν θέλει να χάσει το ματς, ακόμα κι αν ιατρικά δεν είναι στο 100%.

Την ίδια στιγμή, ο Χατζηθεοδωρίδης έδειξε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να καλύψει το κενό του Ινσούα αν χρειαστεί, με τον νεαρό να είναι άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα και στους χώρους τους οποίους ενδεχομένως βρήκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η «Ένωση», άλλωστε, δεν είχε αφήσει και πολλά στους «πράσινους» φροντίζοντας να εξαφανίσει κάθε διάδρομο προς την περιοχή της.

Ο νεαρός φουλ μπακ δεν διέτρεξε κανέναν κίνδυνο από την πλευρά του, ήξερε τον τρόπο να πάρει τα φάουλ για να δώσει ανάσες στους συμπαίκτες του, να διώξει, να προσπαθήσει με ψυχραιμία να βγάλει τη μπάλα από δύσκολα σημεία και κληθεί να το κάνει ξανά, αυτή τη φορά με αρκετά πιο επιθετικό στυλ στο παιχνίδι του, αν ο Ινσούα δεν καταφέρει να προλάβει τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ