Άγριες μέλισσες, επόμενα επεισόδια: Η κατάθλιψη της Δρόσως και η Ασημίνα που δεν μπορεί να κάνει παιδιά - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Άγριες μέλισσες, επόμενα επεισόδια: Η κατάθλιψη της Δρόσως και η Ασημίνα που δεν μπορεί να κάνει παιδιά

featured image

Άγριες Μέλισσες: Πρόκειται για τη σειρά των ρεκόρ. Οι Άγριες Μέλισσες είναι η τηλεοπτική σειρά της σεζόν. Αναμφίβολα, το τηλεοπτικό κοινό την υπεραγαπά κι αυτό φαίνεται κι από τα νούμερα τηλεθέασης. Από εκεί και πέρα, οι ανατροπές διαφόρων καταστάσεων στη σειρά, την κάνουν να ξεχωρίζει κι αυτό θα συμβεί και την επόμενη εβδομάδα…

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πέφτει σε κατάθλιψη και η Ασημίνα δεν μπορεί να κάνει παιδιά Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και το εξακριβώνει.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Η Ασημίνα ανακαλύπτει πως δεν μπορεί να κάνει παιδί, η Δρόσω παθαίνει κατάθλιψη, ενώ η Ελένη μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Mytv», ο Παύλος (ο τραγουδιστής από το μπουλούκι) αποκαλύπτει στην Ελένη πως δεν είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και εκείνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με τον Νικηφόρο στο Παρίσι και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της, αν και ο σύζυγός της έχει αντιρρήσεις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει. Λίγες μέρες αργότερα, όλα ανατρέπονται.

Η Ασημίνα αρρωσταίνει βαριά. Κανείς δεν μπορεί να την βοηθήσει και η ζωή της κινδυνεύει. Έτσι, ο Νικηφόρος την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια. Ο γιατρός ανακοινώνει στον Νικηφόρο και την Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες. Η τελευταία καταρρακώνεται στο άκουσμα της είδησης αλλά εκλιπαρεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη να αποκρύψουν την αλήθεια για την κατάστασή της.

Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και το εξακριβώνει. Η μεγάλη αδερφή Σταμίρη είναι σοκαρισμένη, αλλά αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να διαλύσει τη σχέση των αδελφών της. Έτσι, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Η ψυχολογία της Δρόσως είναι σε άθλια κατάσταση. Η μικρή αδερφή δεν αντέχει το βάρος της εγκυμοσύνης και της προδοσίας στην Ασημίνα και πέφτει σε κατάθλιψη, κάνοντας μάλιστα μία κίνηση που δημιουργεί φόβο στις αδελφές της.

Η Ελένη τα χάνει με την κίνηση της Δρόσως, όπως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, όταν βλέπουν αυτό που έχει κάνει στον εαυτό της. Τότε, η Ελένη ζητάει από τον Νικηφόρο να μιλήσουν και κάνει ένα ξεκαθάρισμα μαζί του, ζητώντας του να φύγει με την Ασημίνα στο Παρίσι και να ξεγράψει το παιδί του. Αντίθετα, η Ασημίνα, αναστατωμένη με τη συμπεριφορά της Δρόσως, που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη της, του ζητάει να παραμείνουν στο Διαφάνι, για να βρίσκεται κοντά της.

Η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Δρόσω το ένοχο μυστικό της οικογένειάς τους, ενώ ο Μιλτιάδης δέχεται στο σπίτι του μία αναπάντεχη επίσκεψη…

Άγριες Μέλισσες : Ακολουθούν αναλυτικές αναφορές για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς

– Επεισόδιο 74 (Δευτέρα, 17/02/2020): Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται, ύστερα απ’ την εξαφάνιση του Κυπραίου. Αντίθετα, το νέο διαδίδεται στο χωριό, σαν αστραπή. Κάποιοι φοβούνται πως έπαθε κάτι κακό κι άλλοι τον κακολογούν πιστεύοντας πως το έκανε επίτηδες. Η Ελένη, για ακόμα μια φορά, βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της. Όμως, δεν επιτρέπει σε κανέναν να τη λυπηθεί. Παράλληλα, η Δρόσω λαμβάνει αρνητική απάντηση απ’ τη θεία της στον Βόλο.

Έτσι, νιώθει να εγκλωβίζεται σ’ ένα μέρος που δεν θέλει. Μάλιστα, αυτή τη φορά με τον καρπό ενός παράνομου έρωτα μέσα της. Ο Νικηφόρος εμμένει στην απόφασή του να φύγει στο Παρίσι και η Ασημίνα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Στο σχολείο, πραγματοποιείται η δεύτερη μυστική συνάντηση για τον συνεταιρισμό. Όμως, όταν κάνουν την εμφάνισή τους ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, όλα παίρνουν άσχημη τροπή. Την ίδια στιγμή, δυο καλόγεροι βρίσκουν στο δάσος το αναίσθητο κορμί ενός άντρα. Αντίθετα, η Ελένη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως.

– Επεισόδιο 75 (Τρίτη, 18/02/2020): Η Δρόσω αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ελένη την εγκυμοσύνη της. Παρουσιάζει, όμως, κάποιον άλλον για πατέρα του παιδιού της. Παράλληλα, ο Κυπραίος βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι. Αντίθετα, ο Νικηφόρος ακούει τον Κωνσταντή που συνεχίζει να περηφανεύεται στον Μελέτη, πως πλάγιασε με τη Δρόσω.

Ο Νικηφόρος, σοκαρισμένος, επιτίθεται στη Δρόσω. Εκείνη, μάταια προσπαθεί να τον πείσει για την αθωότητά της. Την ίδια ώρα, ο Δούκας πληρώνει έναν αγρότη, για να μπει στις συναντήσεις που οργανώνει ο Μιλτιάδης με σκοπό να μάθει τι σκαρώνουν. Θα προλάβει να εμποδίσει τα σχέδια του Μιλτιάδη;

Η Παγώνα επιστρέφει στο σπίτι της. Ωστόσο, ο Τόλλιας δεν την υποδέχεται με θερμές αγκάλες. H Ασημίνα ανακοινώνει στη Μυρσίνη, πως δεν θα κοντράρει τον Νικηφόρο στην απόφασή του. Δηλαδή, θα τον ακολουθήσει στο Παρίσι. Την ίδια στιγμή, η Ελένη βρίσκει τη Δρόσω καταρρακωμένη.

Επιπλέον, μαθαίνει πως ο Κωνσταντής διαδίδει ότι πλάγιασε μαζί της. Όταν πηγαίνει να του ζητήσει τα ρέστα, η κατάσταση δεν αργεί να φύγει απ’ τον έλεγχο, με αιματηρές συνέπειες.


Άγριες Μέλισσες: Ακολουθούν αναφορές για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς

– Επεισόδιο 76 (Τετάρτη, 19/02/2020): Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προύσαλη και στην Ελένη ότι η σχέση του με τη Δρόσω ήταν ένα δικό του αστείο, για να υπερηφανευτεί στον Μελέτη. Η Μάρθα αφήνει πίσω όσα την χώριζαν με τον Νέστορα και συμφιλιώνεται μαζί του, μετά από πολλά χρόνια.

Η Ασημίνα μαθαίνει από την Ελένη ότι η Δρόσω είναι έγκυος και προσπαθούν μαζί να την πείσουν να βρουν τον Παύλο. Ο Τόλλιας παραδέχεται στην Ουρανία ότι η επιστροφή της Παγώνας δεν επηρέασε καθόλου τα συναισθήματά του γι’ αυτήν. Ο Κυπραίος παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του. Ενώ στην πλατεία όλο το χωριό γιορτάζει την Αποκριά, την ίδια ώρα ο Κωνσταντής ετοιμάζεται να εκδικηθεί την Ελένη.

– Επεισόδιο 77 (Πέμπτη, 20/02/2020): Ο Δούκας με τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά πριν κάψει, ολοσχερώς, το σπίτι των Σταμίρη. Θα καταφέρει η Δρόσω να πείσει την Ελένη να μη δώσει έκταση στο θέμα ή θα συνεχιστεί η κόντρα με ανυπολόγιστες συνέπειες; Παράλληλα, η Ασημίνα εγκλωβίζει άθελα της τον Νικηφόρο, όταν του εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της Δρόσως και του ζητά να την πάρουν μαζί τους στο Παρίσι.

Ο Κυπραίος δείχνει να γαληνεύει στο πλάι του γέροντα Νικόδημου, ενώ σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματά του, για την επιστροφή του στο Διαφάνι. Ενώ η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Παύλο, η Ασημίνα βρίσκεται μπροστά σε μια κρυφή συνάντηση του Νικηφόρου και της Δρόσως. Ο Κυπραίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σαράντη κι εκείνος θα αναγνωρίσει στο πρόσωπό του, τον βασανιστή και φονιά του γιου, του Νέστορα. Θα καταφέρει ο Κυπραίος να γλυτώσει κι αυτήν τη φορά χωρίς να πουλήσει, όμως, και την ψυχή του;

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ