«Πάντα θα την αγαπάω»: Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

By admin - Φεβρουαρίου 07, 2020

featured image

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο γνωστός δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1» και την εκπομπή «The 2night Show». Ο Έλληνας δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το χορισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επεσήμανε πως θα την αγαπά για πάντα. Αναλυτικότερα:

«Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δεν συνεχίσαμε είναι ότι όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχε να κάνει με τη δουλειά, αλλά όσον αφορά αυτό που θέλει να κάνει, εφόσον την αγαπώ, οφείλω και θέλω να είμαι δίπλα της σε οποιαδήποτε απόφασή της.


Δεν θα σου πω ότι ήταν και όλα καλά, υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες. Όταν επέστρεφε η Ιλένια Ουίλιαμς στις 04:00 κι εγώ έφευγα στις 05:30, καταλαβαίνεις ότι δεν υπήρχε σύνδεση, δεν υπήρχε επαφή. Δεν ήταν ότι έφυγε η Ιλένια, έγινε μια συζήτηση, στην οποία είδαμε ότι αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο.

Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας, περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν ανακοίνωσα το χωρισμό μου για να τον ”πουλήσω”, αλλά για να μειώσω τα απόνερα. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι χωρίσαμε».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The 2night Show»

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια