Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σε Γιαννακόπουλο: Μην ηγηθείς της αποστολής - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σε Γιαννακόπουλο: Μην ηγηθείς της αποστολής

featured image

Ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γνωστοποίησε χθες με επίσημο τρόπο πως αποφάσισε να είναι δίπλα στο «τριφύλλι», στον πρώτο τελικός του Λιγκ Καπ του βόλεϊ Ανδρών, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό του Ρέντη.

Ωστόσο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωσή, ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, σε περίπτωση που εκείνος ηγηθεί της «πράσινης» αποστολής και του ζήτησαν να μην μεταβεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο. Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ