«Έχει βεβαρημένο αναπνευστικό σύστημα»: Η Σάντρα Βουτσά μιλά για την υγεία του πατέρα της - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

«Έχει βεβαρημένο αναπνευστικό σύστημα»: Η Σάντρα Βουτσά μιλά για την υγεία του πατέρα της

featured image

Σάντρα Βουτσά: Πρόκειται για την κόρη του Κώστα Βουτσά. Η Σάντρα μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Η κόρη του γνωστού ηθοποιού αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του πατέρα της, λέγοντας τα πράγματα, με το όνομά τους. Αναλυτικότερα:

Σάντρα Βουτσά – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι ανέφερε η κόρη του Κώστα Βουτσά

«Ο πατέρας μου έχει ένα βεβαρημένο σύστημα αναπνευστικό και λόγω ηλικίας και λόγω άσθματος χρόνιου κλπ… Έπαθε πάλι μια λοίμωξη, γιατί όπως ξέρεις, όποιος έχει παιδιά αρρωσταίνει συνέχεια τέλος πάντων και οι γιατροί επέλεξαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κουράζεται η καρδιά του και το σύστημά του. Ουσιαστικά, για να τον ξεκουράσουν, δηλαδή, δεν τον βάλανε επειδή αναγκαστήκανε να τον βάλουν, να τον διασωληνώσουν. Το έκαναν από επιλογή για να ξεκουράσουν το σύστημά του, αυτό. Είναι σταθερός, αυτά. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζομαι εύκολα, προτιμώ να περιμένω το αποτέλεσμα κι επειδή πάντα, όποιος και να είσαι, σε όποια ηλικία, σε μια έτσι δύσκολη κατάσταση, σου λέει το πρώτο 48ωρο. Αν δεν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, κανείς δεν σου λέει είναι καλά ή δεν είναι καλά».


Σάντρα Βουτσά: Βίντεο, με τις δηλώσεις της κόρης του Κώστα Βουτσά

Σάντρα Βουτσά – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι είπε, η γυναίκα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού

«Ο Κώστας αντιμετωπίζει με δύναμη, μια σοβαρή κατάσταση υγείας, και είμαι σίγουρη ότι θα βγει νικητής, γιατί ξέρει να νικάει σε όλες τις μάχες της ζωής του»

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ