«Έχουν γραφτεί πολλά ακούστε αυτά που λέω εγώ»: Η Αλίκη Κατσαβού σε νέες δηλώσεις για την υγεία του Κώστα Βουτσά - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

«Έχουν γραφτεί πολλά ακούστε αυτά που λέω εγώ»: Η Αλίκη Κατσαβού σε νέες δηλώσεις για την υγεία του Κώστα Βουτσά

featured image

Ο Κώστας Βουτσάς εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν με λοίμωξη του αναπνευστικού, από την περασμένη Παρασκευή, οπότε εισήχθη.

Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, αλλά παραμένει σταθερή. Η οικογένειά του βρίσκεται διαρκώς στο πλάι του και οι ευχές όλων είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

 

Κώστας Βουτσάς: Με την αγάπη του κόσμου θα βγει νικητής

 

Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο. «Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να είναι αισιόδοξος, όπως κι εμείς, και να στείλει στον Κώστα όλη του την αγάπη, γιατί με την αγάπη του κόσμου θα βγει νικητής.


 

Κώστας Βουτσάς: Δεν υπήρχε συγκοπικό επεισόδιο

 

Αφήνω την ιατρική στους γιατρούς, δεν έχω ενημέρωση για συγκοπικό επεισόδιο. Δεν είμαι γιατρός κι εκτιμώ πολύ τη δουλειά τους για να αρχίσω να λέω ό,τι μου κατέβει. Έχουν γραφτεί πολλά, ακούστε αυτά που σας είπα εγώ.

 

Την Παρασκευή ένιωσε δύσπνοια και ήρθαμε εδώ το μεσημέρι με το ΕΚΑΒ. Διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, εντοπίστηκε το μικρόβιο και παίρνει τη σχετική αντιβίωση», ανέφερε η Αλίκη Κατσαβού.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ