Στράτος Τζώρτζογλου: Οι δύσκολες στιγμές στην Αμερική, η συγκίνηση για τον γιο του και μεγάλη του επιτυχία - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Στράτος Τζώρτζογλου: Οι δύσκολες στιγμές στην Αμερική, η συγκίνηση για τον γιο του και μεγάλη του επιτυχία

featured image

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, το μεσημέρι του Σαββάτου και μίλησε για την αδυναμία που έχει στο γιο του Αλκιβιάδη.

 

Στράτος Τζώρτζογλου: Τα πρώτα βήματα με το γιο του στην Αμερική

 

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στα πρώτα ανεξάρτητα βήματα που πραγματοποιεί ο γιος του στην Αμερική, αλλά και στα δικά του, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του. «Στην Αμερική πρωτοπήγα το 2012, έμεινα έναν χρόνο, πήρα την πράσινη κάρτα, έμαθα τα Αγγλικά, πήγα σε δραματικές σχολές, σπούδασα ξανά την τέχνη του ηθοποιού, αλλά μέσα από μια Αμερικανική ματιά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου, ενώ παραδέχθηκε πως όλα αυτά τα έπραξε για να μπορέσει ο γιος του, Αλκιβιάδης να σπουδάσει.

 

Στράτος Τζώρτζογλου: Η διάκριση του γιου του για μία ταινία μικρού μήκους

 

«Έπρεπε να πάω στην Αμερική μαζί του γιατί ήταν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία, μαθημένος τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Φέτος τελειώνει τις σπουδές του, αλλά τους έβαλαν πέρσι μια εργασία, μια μικρού μήκους ταινία, που ο Αλκιβιάδης μπόρεσε πραγματικά να διακριθεί και πήρε τρία βραβεία. Καλύτερης ταινίας και δύο καλύτερης σκηνοθεσίας σε διαφορετικά φεστιβάλ. Αυτό ήταν μια ένεση για την αυτοπεποίθηση του» πρόσθεσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.


 

Στράτος Τζώρτζογλου: Θα έδινε και τη ζωή του για το γιο του

 

Επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός κατόρθωσε να συγκινήσει δηλώνοντας πως «αν μου έλεγαν να δώσω και τη ζωή μου, θα την έδινα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί τον αγαπάω τόσο πολύ τον Αλκιβιάδη, όχι μόνο γιατί είναι παιδί μου. Πατέρας ή γιος γίνεται κάποιος επειδή το κερδίζει. Εμείς την κερδίζαμε κάθε μέρα αυτή τη σχέση. Δίναμε πολλή αγάπη ο ένας στον άλλο. Περάσαμε μαζί το πεζοδρόμιο της ζωής και είδε μια κατάσταση τελείως διαφορετική από ότι εδώ που του έκανε καλό στην ψυχολογία του».

 

«Είναι τελείως διαφορετικό να μεγαλώνει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, όπου ο πατέρας του είναι κάποιος το οποίο είναι ευλογία και κατάρα. Στην Ελλάδα δηλαδή θα έπρεπε πάντα να αποδείξει σαν ο γιος του Στράτου και της Μαρίας, ενώ εκεί είδε ότι ο ήρωας μπαμπάς, που στην Ελλάδα είναι κάτι, δεν είναι τίποτα» κατέληξε.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ