Γκουαρδιόλα: Ακόμη κι αν μας ρίξουν στη League Two, πάλι εδώ θα είμαι - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Γκουαρδιόλα: Ακόμη κι αν μας ρίξουν στη League Two, πάλι εδώ θα είμαι

featured image

Ραγδαίες εξελίξεις ίσως να δημιουργήσει στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι η τιμωρία αποκλεισμού δύο σεζόν από διοργανώσεις της UEFA και το πρόστιμο 30.000.000 ευρώ για παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play.

Η απόφαση αυτή θα επηρεάσει με πολλούς τρόπους τους «πολίτες», οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι από το Σώμα Οικονομικού Ελέγχου, για προσκόμιση «φουσκωμένων» οικονομικών στοιχείων αναφορικά με τα έσοδά τους κατά τον σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε.

Μια από τις… παρενέργειες που μπορεί να υποστεί ο σύλλογος, αφορά το πόστο του προπονητή. Λίγες ώρες μετά την είδηση που έπεσε σαν βόμβα στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, βρετανικά ΜΜΕ έσπευσαν να αναφέρουν πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα με τη Σίτι, η οποία του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος, σε περίπτωση που η ομάδα δεν συμμετάσχει στο Champions League.


Μάλιστα, πολύ γρήγορα το όνομα του Καταλανού τεχνικού κυκλοφόρησε έντονα στο Τορίνο, με τον διοικητικό ηγέτη της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, να λέγεται πως τον περιμένει… με ανοιχτές αγκάλες, ώστε να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, που αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται πως θα μακροημερεύσει στους «μπιανκονέρι».

Πάντως, ο ίδιος ο Γκουαρδιόλα δεν είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρει το BBC, ο 49χρονος προπονητής φαίνεται να είπε στους ανθρώπους της Σίτι ότι «ακόμη κι αν μας ρίξουν στη League Two, πάλι εδώ θα είμαι… Είναι στιγμή που πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ