Πανικός στο σπίτι του Master Chef - Τσακώθηκαν για τα δωμάτια - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Πανικός στο σπίτι του Master Chef - Τσακώθηκαν για τα δωμάτια

featured image

Μετά και την τελευταία δοκιμασία, οι παίκτες του Master Chef μπήκαν στο σπίτι που άρχισαν οι κόντρες για τα δωμάτια και τα κρεβάτια.

Με ένταση συνοδεύτηκε η άφιξη των παικτών στο σπίτι του Master Chef…


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Μετά την αποχώρηση της Γιώτας, η οποία βγήκε υποψήφια από τη δοκιμασία «follow the chef» και τελικά δεν τα κατάφερε στην δοκιμασία με τα αυγά, οι 23 παίκτες μπήκαν στο σπίτι, όπου υπήρξαν οι πρώτες κόντρες με αφορμή τα κρεβάτια και τα δωμάτια.


Τα μισά κορίτσια «έπιασαν» ένα τετράκλινο στον επάνω όροφο και τα υπόλοιπα τέσσερα βρέθηκαν στον κάτω όροφο που είχε τα διπλάσια κρεβάτια. Ετσι, ζητήθηκε από εκείνες που ήταν στον επάνω όροφο να κατέβουν προκειμένου όλα τα κορίτσια να κοιμηθούν μαζί.

Κάπου εκεί λοιπόν η Ηλιάνα, η οποία είχε πάρει μαζί της τέσσερις βαλίτσες ρούχα, είπε: «Σε ποια από τις τρεις ντουλάπες να τις βάλω;».

«Φυσικά και είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να μην έχεις ντουλάπες. Που θα βάλεις όλη τη γκαρνταρόμπα που πρέπει να δείξεις στο MasterChef; Φυσικά, μη δείξεις τις ικανότητές σου, δείξε το styling. Ειλικρινά συγχύζομαι πάρα πολύ», σχολίασε η Σεμίνα στην κάμερα για την Ηλιάνα.

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ