Masterchef: Η Σεμίνα έφυγε με δάκρυα στα μάτια από το 1ο λεπτό της δοκιμασίας - Ο λόγος της αποχώρησής της - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Masterchef: Η Σεμίνα έφυγε με δάκρυα στα μάτια από το 1ο λεπτό της δοκιμασίας - Ο λόγος της αποχώρησής της

featured image

Μία οικειοθελής αποχώρηση στο MasterChef 4 από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, δημιούργησε ένα στενάχωρο κλίμα στο χθεσινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού.

 

Ειδικότερα, η πόρτα της κουζίνας άνοιξε και οι υποψήφιοι μάγειρες και μαγείρισσες του MasterChef 4 μπήκαν μέσα με σκοπό να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

 

Οικειοθελής αποχώρηση στο MasterChef 4: Παρατηρούσε τους συμπαίκτες της κλαίγοντας

 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε το σύνθημα λέγοντας: «Φορέστε τις ποδιές!». Ωστόσο, μια παίκτρια δεν έκανε κίνηση να την φορέσει και έμεινε να παρατηρεί τους συμπαίκτες της κλαίγοντας, προκαλώντας εντύπωση στους υπόλοιπους.

 

Οικειοθελής αποχώρηση στο MasterChef 4: Η εξήγηση που έδωσε στον σεφ

 

Η Σεμίνα Κατσίβα ξέσπασε σε κλάματα και ο Σωτήρης Κοντιζάς της απεύθυνε τον λόγο και ζήτησε να του εξηγήσει γιατί δεν φόρεσε την ποδιά της.

 


«Έχω ένα προσωπικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω» ανέφερε με λυγμούς η Σεμίνα. «Λυπάμαι ιδιαίτερα που το ακούω αυτό μιας και είσαι από την ομάδα μου. Ήθελα πολύ να είσαι στην ομάδα μου. Πρέπει να σου ζητήσω το pin και την ποδιά» της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

 

Και οι υπόλοιποι παίκτες όμως δεν έκρυψαν τη στεναχώρια τους για την απρόσμενη αυτή αποχώρηση της παίκτριας.

 

Οικειοθελής αποχώρηση στο MasterChef 4: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοκιμάσει του χρόνου

 

«Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους σοβαρούς, οι οποίοι έχουν περισσότερη προτεραιότητα από το MasterChef – που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά όνειρα μου- θα πρέπει να αποχωρήσω. Το MasterChef θα είναι εδώ και του χρόνου οπότε ίσως και να ξανασυναντηθούμε» δήλωσε με χαμόγελο στην κάμερα της παραγωγής η νεαρή διαγωνιζόμενη.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ