Το πρώτο ειδύλλιο στο MasterChef είναι γεγονός: Ποιοι παίκτες έγιναν ζευγάρι με το που μπήκαν στο σπίτι - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Το πρώτο ειδύλλιο στο MasterChef είναι γεγονός: Ποιοι παίκτες έγιναν ζευγάρι με το που μπήκαν στο σπίτι

featured image

Ειδύλλιο στο MasterChef4 – Χρήσιμες πληροφορίες: Πρόκειται για τον γνωστό διαγωνισμό μαγειρικής, ο οποίος πέρα από γνώσεις για τη μαγειρική και ανταγωνισμό, προσφέρει και άλλου είδους ευκαιρίες. Κάπως έτσι πρέπει να είδαν τη συμμετοχή τους ορισμένοι παίκτες του φετινού MasterChef, το οποίο είναι το τέταρτο κατά σειρά και το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης του «Star». Αυτό, διότι δύο σεφ κατάφεραν να γίνουν ζευγάρι, με την ένταξή τους στο σπίτι του MasterChef.

Ειδύλλιο στο MasterChef4 – Χρήσιμες πληροφορίες: Η αποκάλυψη στην τηλεόραση του του «Open Beyond» και την εκπομπή «Μεσημέρι #yes»

Η αποκάλυψη έγινε από τη Νάνσυ Νικολαΐδου. Η ίδια αποκάλυψε ένα ενδιαφέρον γεγονός στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Μεσημέρι #yes». Ένα γεγονός, το οποίο προκάλεσε έκπληξη στο κοινό της ελληνικής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως δύο παίκτες του διάσημου διαγωνισμού μαγειρικής είναι ζευγάρι.

Ειδύλλιο στο MasterChef4 – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι ανέφερε η Νάνσυ Νικολαΐδου για το συγκεκριμένο γεγονός

«Είναι δύο παίκτες στο MasterChef που έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Είναι ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος και η Μαρία Μπέη. Τα παιδιά αυτά έχουν έρθει πολύ κοντά και ζουν έναν ωραίο έρωτα», αποκάλυψε.


Ειδύλλιο στο MasterChef4 – Χρήσιμες πληροφορίες: Φωτογραφία από τους δύο παίκτες του MasterChef 4 που είναι ζευγάρι

Ειδύλλιο στο MasterChef – Χρήσιμες πληροφορίες: Βίντεο από την εκπομπή «Μεσημέρι #yes» της τηλεόρασης του «Open Beyond»

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ