Super League 1: Τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα για τον Παναιτωλικό, 1-1 με τον Βόλο - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Super League 1: Τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα για τον Παναιτωλικό, 1-1 με τον Βόλο

featured image

Το πολλαπλώς επαναλαμβανόμενο πάθημα με τα γκολ των αντιπάλων του στα τελευταία λεπτά, δεν έγινε φαίνεται να έγινε… μάθημα για τον Παναιτωλικό, που «πληγώθηκε» το βράδυ της Δευτέρας (10/02) και από τον Βόλο στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε ένα ματς που οι Αγρινιώτες είχαν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, έχοντας πάρει προβάδισμα με τον Μουνιέ από το 42″, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό στο 6ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Δημόπουλο να σημειώνει ένα γκολ από το… πουθενά, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-1, στο ματς που έριξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής στη Super League 1.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τον Παναιτωλικό στους 14 βαθμούς και (οριστικά) στη 13η θέση της κανονικής περίοδο, καθώς δεν προλαβαίνει τη 12η Λαμία (25 βαθμοί) και πλέον θα χρειαστεί να κάνει υπερπροσπάθεια στα πλέι άουτ για να καλύψει το χάντικαπ και να αποφύγει το μπαράζ παραμονής. Τουλάχιστον για το σύνολο του Μάκη Χάβου, έχει πλεονέκτημα 4 βαθμών καπό τον ουραγό Πανιώνιο (10 βαθμοί), με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή να αποφεύγει τον απευθείας υποβιβασμό.


Από την άλλη, αυτό το γκολ ήταν… ευλογία για την ομάδα του Αλμπέρτο Γκαγιέχο, που πλέον μπορεί να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της, όπως φαίνεται στη μάχη για την αποφυγή των τελευταίων δύο θέσεων. Εκτός εάν προλάβει τα πλέι οφ, όπου αυτήν τη στιγμή η… γραμμή βρίσκεται στους 28 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Φερνάντες, Μαλής, Σίεστεντ, Τζανακάκης, Μάρτιν, Ντάλσιο, Αλβάρες (74’ Ταχάρ), Ρόσα, Ντάουντα (81’ Μπαϊροβιτς), Μουνιέ (86’ Ντουάρτε), Ντίας

Βόλος (Αλ. Γκαγέχο): Γκαραβέλης, Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι (62’ Κάσες), Ντεντάκης (73’ Λύρατζης), Τσοκάνης (78’ Μπαλογιάννης), Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Τόρες, Μάντζης

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ