Ερώτηση αστυνομίας σε ΕΠΟ, Super League: Μπαίνουν στο γήπεδο Σαββίδης και Μαρινάκης; - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ερώτηση αστυνομίας σε ΕΠΟ, Super League: Μπαίνουν στο γήπεδο Σαββίδης και Μαρινάκης;

featured image

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας.

Στις 20 Φεβρουαρίου, την επόμενη Κυριακή δηλαδή, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, με το κλίμα να έχει φορτιστεί πάρα πολύ εδώ και καιρό και ειδικά με τις καταγγελίες των ερυθρόλευκων για συνιδιοκτησία των ασπρόμαυρων με την Ξάνθη.

Έτσι, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προετοιμάζονται για να κυλήσουν όλα ομαλά και η πρώτη κίνηση ήταν η αποστολή επιστολής σε ΕΠΟ, Super League και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να ενημερωθούν για το ποιοι έχουν και ποιοι όχι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

Ξεχωρίζει, φυσικά, η ερώτηση για τους Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής.

«Εν όψει της επικείμενης αθλητικής αναμέτρησης μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.30 στο γήπεδο της Τούμπας.


Με αφορμή και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έλαβαν χώρα κατά την προγενέστερη αθλητική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ΠΑΕ η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018/2019 και τα οποία κατέληξαν στην χρησιμοποίηση ένδικων μέσων από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες διατάχθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας στην ως άνω εκδήλωση, με αποτέλεσμα την ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.

Παρακαλούμε θερμά όπως μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατόν εάν υφίσταται από οποιοδήποτε Διοικητικό ή Πειθαρχικό μέτρο εις βάρος των κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Ιωάννη (Ιβάν) του Ιγνατίου, ΣΑΒΒΙΔΗ Γεώργιου του Ιωάννη (Ιβάν), ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ευάγγελου του Μιλτιάδη, ΚΑΡΑΠΑΠΑ Κωνσταντίνου του Δημητρίου, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Σάββα του Θεοδώρου, που να απαγορεύει την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και σε θετική περίπτωση, ποιες οι συνέπειες της απαγόρευσης όσον αφορά την είσοδό τους ή μη σε αθλητικές εγκαταστάσεις».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ