Γκέλα για τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, 1-1 με την Ξάνθη - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Γκέλα για τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, 1-1 με την Ξάνθη

featured image

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με γκολ στον αγώνα με την Ξάνθη αλλά οι Ακρίτες ισοφάρισαν και στέρησαν δύο βαθμούς από τον πρωταθλητή.

Το ξεκίνημα του ματς ήταν ιδανικό για τον ΠΑΟΚ, αφού στο 4″ ο Γιαννούλης έδωσε στον Ελ Καντουρί κι αυτός βρήκε τον Άκπομ, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1. Γρήγορο προβάδισμα, επομένως, για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έδειχναν να ελέγχουν πλήρως την κατάσταση.

Αυτό, όμως, δεν ίσχυε και αποδείχθηκε στο 18″, όταν ο Λισγάρας με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε για την Ξάνθη (1-1), η οποία ήταν καλή και δεν ένιωσε κάποιον άλλο κίνδυνο ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ΠΑΟΚ έχασε με τραυματισμό τον Βαρέλα (41″).

Το πρώτο 45λεπτο δεν ήταν καλό για τους Θεσσαλονικείς τελικά και το ίδιο ίσχυε και για το δεύτερο, υπό την έννοια πως η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα όσο κι αν προσπαθούσε, δυσκολευόταν να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις για δεύτερο γκολ.


Βασικά, για να είμαστε ακριβείς, η Ξάνθη ήταν αυτή που έδειχνε πιο απειλητική, χωρίς όμως να έχει την ψυχραιμία ή το ταλέντο για να ολοκληρώσει σωστά τις καλές επιθέσεις που έκανε. Όπως και να έχει, οι γηπεδούχοι τελικά πήραν τον βαθμό, ο οποίος όμως δεν ήταν αρκετός για να τους στείλει στα πλέι-οφ.

Περισσότερο κι από την Ξάνθη, όμως, είναι ο ΠΑΟΚ αυτός που πονάει περισσότερο για αυτή την ισοπαλία, αφού χάνει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξάνθη: Αμπάντ, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Εντουάρντο (85″ Θυμιάνης), Καμαρά, Στάρτζεον, Φόσε, Τερκί, Κοβάσεβιτς (69″ Μπαριέντος).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα (41″ Μάτος), Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο (76″ Σφιντέρσκι), Λημνιός, Καντουρί, Λάμπρου (64″ Μπίσεσβαρ), Άκπομ.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ