Εύκολη νίκη ο Παναθηναϊκός, 4-1 τον Βόλο - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Εύκολη νίκη ο Παναθηναϊκός, 4-1 τον Βόλο

featured image

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Βόλο.

Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να ανοίξει το σκορ, αφού από την κάθετη πάσα του Μπουζούκη ο Νατζ βγήκε απέναντι από τον Γκαραβέλη, τον οποίο απέφυγε και έκανε το 1-0. Ήταν ένα ξεκίνημα που έδειχνε ότι οι πράσινοι μπήκαν σωστά στον αγώνα και αυτό θα το επιβεβαίωναν και στη συνέχεια.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έφτιαξε φάσεις για να βάλει δεύτερο γκολ αλλά δεν τις αξιοποίησε, μέχρι που ήρθε τελικά στο 45ο λεπτό: Κόρνερ του Μπουζούκη, πρώτη κεφαλιά από τον Σένκεφελντ, δεύτερη από τον Μακέντα και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.


Το ματς ήταν ανοιχτό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα νωρίς στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53″ να μειώσει σε 2-1 ο Βόλος με τρομερό σουτ του Γέντρισεκ μετά το λάθος του Γιόχανσον έξω από την περιοχή. Οι Θεσσαλοί, έτσι, ξαναμπήκαν στον αγώνα, αλλά δεν άργησαν να ξαναβγούν…

Στο 68″ το δυνατό διαγώνιο σουτ του Μακέντα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1 από το δεύτερο γκολ του Ιταλού και στο 76″ ο ίδιος παίκτης έβγαλε πολύ ωραία κάθετη πάσα για τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος στην κενή εστία έκανε το 4-1.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (46″ Νούνες), Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης (77″ Περέα), Νατζ (77″ Μπεκ), Ανουάρ, Μακέντα.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Λύρατζης (46″ Μπαλογιάννης), Φεράρι, Κανταμούρο, Γκουαροτσένα, Μαξ, Μουνίθ, Ζοάο Φερνάντο (59″ Τόρες), Γέντρισεκ (75″ Κάσες).

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ