Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναιτωλικό και πήγε στο +7 - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναιτωλικό και πήγε στο +7

featured image

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ κολλούσε στην Ξάνθη, ο Ολυμπιακός νικούσε τον Παναιτωλικό και άνοιγε κι άλλο τη διαφορά.

Ο Ολυμπιακός, όπως αναμενόταν, είχε την μπάλα και τον έλεγχο του παιχνιδιού από νωρίς, αλλά -επίσης όπως αναμενόταν- δεν ήταν φουριόζος, αφού υπήρχε και η κούραση από την παράταση με την Άρσεναλ πριν λίγες μέρες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός, οι παίκτες του οποίου κρατούσαν τις θέσεις τους, να μην απειλείται ιδιαίτερα και να βγάλει μάλλον εύκολα το πρώτο ημίχρονο στο 0-0, αφού στο 45″ το VAR έδειξε οφσάιντ στον Ελ Αραμπί που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά το γέμισμα του Ραντζέλοβιτς, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το γκολ.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος με στόχο το γκολ και αυτό τελικά ήρθε στο 60″ από τη σκαστή κεφαλιά του Μασούρα (1-0) μετά τη σέντρα του Βαλμπουενά, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Ραντζέλοβιτς.


Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έβαλε τον Σισέ αντί του Μπα στο 67″, είχε πλέον αυτό που ήθελε και στα επόμενα λεπτά έψαξε το δεύτερο γκολ που θα εξασφάλιζε το τρίποντο. Θα μπορούσε να γίνει, είναι η αλήθεια, με τους Μασούρα και Καμαρά, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα και έτσι ο Παναιτωλικός παρέμενε, θεωρητικά, στη διεκδίκηση αποτελέσματος.

Στην πράξη, όμως, ήταν μάλλον αδύνατο να γίνει το 1-1 και γι» αυτό δεν έγινε, με το ματς να ολοκληρώνεται με δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό, στο 94″, με το συρτό σουτ του Μπουχαλάκη (2-0).

Ολυμπιακός: Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα (67″ Σισέ), Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς (55″ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (90″ Λοβέρα), Χασάν.

Παναιτωλικός: Κνετ (46″ Φερνάντεθ), Κέβιν, Μαρσιάλ, Μαλής, Σίεστεντ, Ντάλσιο, Ταχάρ (75″ Μιμίτο), Μουνιέ (90″ Καββαδίας), Άλβαρες, Ντίας, Ντάουντα.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ