Η βασίλισσα Ελισάβετ «περνάει δύσκολες στιγμές» και πρόσωπα κοντά στο Παλάτι εξηγούν το γιατί - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Η βασίλισσα Ελισάβετ «περνάει δύσκολες στιγμές» και πρόσωπα κοντά στο Παλάτι εξηγούν το γιατί

featured image

Η93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ είναι «πολύ λυπημένη» το τελευταίο διάστημα και κοντινά πρόσωπα στο Παλάτι εξηγούν το γιατί.

Η απομάκρυνση του εγγονού της Harry από τα βασιλικά καθήκοντα μαζί με τη Meghan Markle έχει μια ακόμη συνέπεια για την ίδια που συνδέεται με τον μικρό Archie.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Η βασίλισσα έχει πολύ καιρό να τον δει, καθώς ο μικρός πρόκειται να παραμείνει στον Καναδά αφού ο Harry και η Meghan δεν θα τον πάρουν μαζί τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, που αναμένεται να παρευρεθούν αυτές τις μέρες για να ολοκληρώσουν τις τελευταίες βασιλικές τους υποχρεώσεις. Να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται ήδη εκεί και η Meghan πρόκειται να φτάσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κοντινές πηγές της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «περνάει δύσκολες στιγμές και είναι πολύ λυπημένη» εξαιτίας του ότι δεν μπορεί να βλέπει πλέον τον Archie και αυτό είναι από μόνο του, ένα γεγονός που την έχει καταβάλλει πολύ.

Όπως αναφέρεται, υπάρχει «ελπίδα» πως το ζευγάρι θα αποφασίσει σύντομα να φέρει τον μικρό ξανά, κοντά στη βασιλική οικογένεια έστω και αν θα είναι για λίγο.

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ