Αναβολή ή αλλαγή έδρας ζητάει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Αρμάνι - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Αναβολή ή αλλαγή έδρας ζητάει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Αρμάνι

featured image

Ο Ολυμπιακός με αίτημά του στην Euroleague ζήτησε την αναβολή ή την αλλαγή έδρας, για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (12/3, 21:45).

Με βάση τις ανακοινώσεις που έκαναν οι αρμόδιοι της Πολιτικής Προστασίας και μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANSA, άλλοι 1.598 Ιταλοί διαγνώστηκαν με κορονοϊό μέσα σε μια μέρα κι έτσι οι ασθενείς αυξήθηκαν στους 7.985.

Η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή έπειτα από συνάντηση με όλες τις Ομοσπονδίες αποφάσισε την αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι τις 3 Απριλίου όμως η συγκεκριμένη απόφαση δεν αφορά τις διεθνείς διοργανώσεις, εν προκειμένω τους αγώνες στην EuroLeague, το EuroCup και το BCL που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.


Στο μεταξύ, την προσεχή Πέμπτη (12/3, 21:45) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 29η αγωνιστική της EuroLeague ενώ η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε νωρίτερα την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη βόρεια Ιταλία ως μέτρο πρόληψης κατά του κορονοϊού.

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε αίτημα στην EuroLeague για αναβολή ή αλλαγή έδρας του αγώνα με την Αρμάνι, προτείνοντας ως εναλλακτικές έδρες τη Ρώμη, τη Γένοβα ή άλλη χώρα ενημερώνοντας σε αυτή την περίπτωση ότι η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν με πτήση τσάρτερ.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ