Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών της Πορτογαλίας Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ και Μπράγκα - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών της Πορτογαλίας Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ και Μπράγκα

featured image

Εφόδους στα γραφεία ποδοσφαιρικών συλλόγων της Πορτογαλίας πραγματοποιεί από το πρωί της Τετάρτης (04/03) το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της ιβηρικής χώρας, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπράγκα.

Οι Αρχές προχώρησαν στην επιχείρηση αυτή με στόχο να διαπιστώσουν ενδεχόμενες παραβάσεις σε μεταγραφές, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, έχει ήδη πραγματοποιηθεί η κατάσχεση συμβολαίων ποδοσφαιριστών ως στοιχεία για την έρευνα, ενώ πάνω πλήθος επιθεωρητών έχει επιστρατευτεί για να δρομολογηθεί η εξέλιξη της υπόθεσης.


Άλλες ομάδες που ελέγχονται είναι η Βιτόρια Γκιμαράες, η Μαρίτιμο, η Εστορίλ και η Πορτιμονένσε, κάτι που σημαίνει ότι ερευνάται σχεδόν όλη η Primeira Liga, δηλαδή η Α» κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Εκτός των συλλόγων, στο στόχαστρο των Αρχών είναι και ο διάσημος ατζέντης (πιθανότατα ο πλέον δραστήριος αυτήν τη στιγμή), Ζόρζε Μέντες, στου οποίου το πελατολόγιο βρίσκονται -μεταξύ άλλων- ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζοσέ Μουρίνιο. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sabado.pt, έλεγχος έγινε και στον δικηγόρο του «CR7», τον Κάρλος Οσόριο ντε Κάστρο.

Παράλληλα, οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε έρευνα στους Πίντο ντα Κόστα (Πόρτο), Λουίς Φελίπε Βιέιρα (Μπενφίκα), Φρεντερίκο Βαράντας (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και Αντόνιο Σαλβαδόρ (Μπράγκα).

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ