Βασίλισσα Ελισάβετ – Χάρι: Όλα όσα έγιναν στην πρώτη συνάντηση μετά το «Megxit» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Βασίλισσα Ελισάβετ – Χάρι: Όλα όσα έγιναν στην πρώτη συνάντηση μετά το «Megxit»

featured image

Αυτή τη συνάντηση την περίμεναν πολλοί εδώ κι αρκετό καιρό. Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το περίφημο Megxit, που έχει ταρακουνήσει για τα καλά το Μπάκιγχαμ. Η βασίλισσα ήταν εκείνη που έστειλε την πρόσκληση στον εγγονό της με τον οποίο συναντήθηκαν σε ένα γεύμα συμφιλίωσης στο κάστρο του Windsor, την περασμένη Κυριακή.

Η αδυναμία που έχει η Ελισάβετ στον «άτακτο» Χάρι είναι δεδομένη και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα της συνάντησής τους, γι’ ακόμη μία φορά του έδειξε την αγάπη της προς εκείνον. Και ας είναι πικραμένη – όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος – από τη συμπεριφορά του και το πώς διαχειρίστηκε με την Μέγκαν Μαρκλ την απόφασή τους να «ανεξαρτητοποιηθούν».

Όπως αναφέρει η Sun, η κράτησε τέσσερις ώρες, ενώ σύμφωνα με πηγή από το βασιλικό περιβάλλον, η Ελισάβετ τόνισε στον Χάρι πως η αγάπη της για εκείνον δεν έχει αλλάξει.  «Σε αγαπάμε, θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος και οι αγκαλιές μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα και την οικογένειά σου», φέρεται να του είπε.


Η ίδια πηγή υποστηρίζει πως η Βασίλισσα του είπε ακόμη πως αν θελήσουν εκείνος και η Μέγκαν να επιστρέψουν, μπορούν να διεκδικήσουν ξανά τα βασιλικά τους αξιώματα. Επίσης, τον ρώτησε για τα σχέδιά τους για το μέλλον ενώ φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένη για το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να βλέπει συχνά το δισέγγονο της, Άρτσι.

Ωστόσο, τα προβλήματα σχετικά με την προστασία του ζεύγους Χάρι και Μέγκαν, παραμένουν καθώς οι Βρετανοί πολίτες σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε, δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να πληρώνουν φόρο για τη φύλαξή τους, αφού θα αποχωρήσουν για τον Καναδά. Σύμφωνα, όμως, με την ίδια βρετανική πηγή, μια πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι, ώστε να βρεθεί λύση, είναι η περικοπή κάποιων χρημάτων που αφορούν την φύλαξη της βασίλισσας Ελισάβετ και του Καρόλου.

Τέλος, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βασίλισσα Ελισάβετ κατέστησε ξανά σαφές στον εγγονό της ότι δεν θα του επιτρέψει να εκμεταλλευτεί τη βασιλική του ιδιότητα για να βγάλει χρήματα. Που σημαίνει ότι εμμένει στην απόφασή της να μην τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «Royal» για το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, εφόσον οι δυο τους έχουν αρνηθεί τις υποχρεώσεις που συνδέονται με τον τίτλο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ