«Τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κι η κοιλιά μου» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

«Τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κι η κοιλιά μου»

featured image

Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι με την οικογένειά της λόγω κορονοϊού και θυμήθηκε πώς ήταν ακριβώς η ζωή της πριν από δύο χρόνια.

«7 Απριλίου 2018. Μεγάλο Σάββατο! 6 μέρες πριν γεννήσω! Μόλις βγαίνω από την κουζίνα, αγαπημένο μέρος του σπιτιού εκείνες τις μέρες… τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου. Τη θυμάμαι εκείνη τη στιγμή. Είχα βγάλει τη φωτογραφία για να τη στείλω στο γκρουπ που είχαμε με κάτι φίλους, ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα κάλεσμα αλλά εγώ δεν είχα πάει. Δεν είχα τι να βάλω!!! απόσο παράξενο να βλέπεις τις παλιές φωτογραφίες κ να λες: «που να φανταζόμουν πως δυο χρόνια μετά θα πόσταρα αυτή τη φωτογραφία από τον @dromos898fm κ πως η χώρα θα ήταν σε καραντίνα εξαιτίας ενός ιού», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 


7 Απριλίου 2018. Μεγάλο Σάββατο! 6 μέρες πριν γεννήσω! Μόλις βγαίνω από την κουζίνα, αγαπημένο μέρος του σπιτιού εκείνες τις μέρες… τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου. Τη θυμάμαι εκείνη τη στιγμή. Είχα βγάλει τη φωτογραφία για να τη στείλω στο γκρουπ που είχαμε με κάτι φίλους, ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα κάλεσμα αλλά εγώ δεν είχα πάει. Δεν είχα τι να βάλω!!! 😂😂😂😂 πόσο παράξενο να βλέπεις τις παλιές φωτογραφίες κ να λες: «που να φανταζόμουν πως δυο χρόνια μετά θα ποσταρα αυτή τη φωτογραφία από τον @dromos898fm κ πως η χώρα θα ήταν σε καραντίνα εξαιτίας ενός ιού.» #throwback #9monthspregnant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις 6 Απρ, 2020 στις 10:40 μμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ