Κώστας Βουτσάς: Χωρίς την οικογένειά του το μνημόσυνο, λόγω κορονοϊού - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Κώστας Βουτσάς: Χωρίς την οικογένειά του το μνημόσυνο, λόγω κορονοϊού

featured image

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Και οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν να συμβιβαστούν με την απώλειά του.

Νωρίτερα, η κόρη του αξέχαστου ηθοποιού, Θεοδώρα Βουτσά ανέβασε στα social media ένα συγκινητικό βίντεο με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 ημερών από τον θάνατό του.

Το πρωί της Τρίτης, η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως το μνημόσυνο έγινε κανονικά από τον ιερέας, αλλά οι ίδιοι δεν ήταν εκεί, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.


«Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση. 40 μέρες δεν είναι αρκετές για να συνειδητοποιήσει κανείς την απώλεια του αγαπημένου, παρ’ όλα αυτά, εγώ αντλώ δύναμη από τον Φοίβο και στέκομαι σε μια εύθραυστη ισορροπία. Βρίσκω καταφύγιο στην τέχνη, παίρνω δύναμη από το παιδί μου και προχωράω», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον ιερέα κανονικά στον ναό, απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί. Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, όλοι μας και οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι προσευχηθήκαμε και ανάψαμε ένα κερί από τον χώρο που βρισκόμασταν».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ