Ο σχεδιαστής μόδας Malan Breton κυκλοφόρησε το πρώτο του single - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ο σχεδιαστής μόδας Malan Breton κυκλοφόρησε το πρώτο του single

featured image

Ο σχεδιαστής μόδας Malan Breton πρόσθεσε στη μακρά λίστα των ταλέντων του εκείνα του τραγουδιστή και του μουσικού ερμηνευτή.

Ο γεννημένος στην Ταϊβάν μόδιστρος υψηλής ραπτικής, ενδυματολόγος, ηθοποιός, χορευτής, σκηνοθέτης, τηλεοπτικός και κινηματογραφικός παραγωγός και μοντέλο κυκλοφόρησε το πρώτο του μουσικό single μαζί με τη ποπ μπάντα Emergency Tiara, τα μέλη της οποίας χαρακτηρίζει «τα πιο στυλάτες ερμηνεύτριες της Νέας Υόρκης».

To single «Something Stupid», διασκευή της κλασικής επιτυχίας του Φρανκ Σινάτρα είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες streaming, αναφέρει το ΑΠΕ.

Αναφερόμενος στο τραγούδι, ο σχεδιαστής μόδας το χαρακτήρισε ως «την πεμπτουσία κρυφής ιστορίας αγάπης» τονίζοντας ότι «οι στίχοι του αγγίζουν τόσες πτυχές της ανθρώπινης υπόστασης και της ανθρώπινης καρδιάς» εξήγησε ο σχεδιαστής μόδας.

«Πάντα αγαπούσα τους κλασικούς ήχους του Χόλιγουντ και τα μιούζικαλ της MGM. Αλλά η μουσική για μένα ήταν πάντα περισσότερα, όταν δημιουργώ μόδα γράφω κινηματογραφικά μιούζικαλ» δήλωσε ο σχεδιαστής μόδας στο fashionunited.


Ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες της Ταϊβάν, ο Malan Breton δεν είναι μόνο σχεδιαστής μόδας. Είναι βραβευμένος σκηνοθέτης, συγγραφέας, ηθοποιός, καλλιτέχνης. Στη δεκαετία του «90, ο Malan μετακόμισε από τη γενέτειρά του, την Ταϊπέι, της Ταϊβάν στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσει μια καριέρα στην ψυχαγωγία όπου πρωτοεμφανίστηκε ως μοντέλο. Έγινε γνωστός όταν εμφανίστηκε στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι σόου μόδας Project Runway και ενώ ήταν ήδη επιτυχημένος ως μοντέλο και χορευτής με συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Paula Abdul, Missy Elliot και Sean «Puffy»» Combs.

Έχει βραβευθεί για το έργο του στη μόδα, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στον κινηματογράφο. Έχει επίσης τιμηθεί με το Βραβείο Τουρισμού της Ταϊβάν το 2015 για τη συμβολή του στη μόδα μετά την κυκλοφορία του βιογραφικού φιλμ του, «Malan Breton – A Journey to Taiwan», το οποίο κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερο Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους στο New York Indian Film Festival (NYIFF).

Το μουσικό βίντεο του «Something Stupid» γυρίστηκε σε ένα μπαρόκ βασιλικό παλάτι στο Λονδίνο. Ο Malan Breton το περιγράφει ως «μια δραματική ερμηνεία του τραγουδιού» με την οποία ελπίζει να «φέρει τους ανθρώπους πίσω στα παιδικά τους όνειρα και τις φαντασιώσεις ότι είναι ο Πρίγκιπας ή η Πριγκίπισσα σε ταινία».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ