Η απόλυτη φρίκη - Βίντεο από το μακελειό στο Μπάφαλο - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Η απόλυτη φρίκη - Βίντεο από το μακελειό στο Μπάφαλο

featured image

Ρατσιστικά τα κίνητρα του δράστη, σύμφωνα με την Αστυνομία

Εικόνες φρίκης έρχονται στο φως από το μακελειό σε σούπερ μάρκετ στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης όπου ένας 18χρονος σκόρπισε το θάνατο.

Οπλισμένος με αυτόματο και φορώντας στρατιωτική εξάρτηση ο μανιακός δολοφόνος σκότωσε εν ψυχρώ τουλάχιστον 10 ανθρώπους, οι περισσότεροι Αφροαμερικανοί, πριν παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο 18χρονος Αμερικανός είχε προσαρμόσει στο κράνος του μια κάμερα με την οποία μετέδιδε σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο την δολοφονική επίθεση, εκτελώντας χωρίς δισταγμό τα ανυποψίαστα θύματα του.

Το χρονικό της φρίκης

Ντυμένος με πλήρη στρατιωτική εξάρτηση ο 18χρονος δολοφόνος φτάνει έξω από σούπερ μάρκετ στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σπέρνει τον τρόμο, μαγνητοσκοπώντας μάλιστα το φρικιαστικό του έργο.

Όποιος βρίσκεται στο διάβα του πέφτει νεκρός από τα πυρά του πυροβόλου όπλου που έχει μαζί του και τουλάχιστον τρεις γυναίκες και ένας άνδρας είναι τα πρώτα θύματα του στο parking του καταστήματος.

Στη συνέχεια μπαίνει μέσα στο σούπερ μάρκετ και σκορπά τον θάνατο. Σταματά μόνο για να αλλάξει γεμιστήρα στο όπλο του, ενώ δεν δείχνει το παραμικρό έλεος στα θύματά του καθώς τους ρίχνει τη χαριστική βολή την ώρα που ψυχορραγούν στο πάτωμα.


Μόνο ένας άνδρας καταφέρνει να βγει ζωντανός από το μακελειό.


Λίγα λεπτά αργότερα ο μακελάρης συλλαμβάνεται από την ειδική ομάδα κρούσης που έσπευσε στο σημείο, αλλά ήδη έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι. Δεκατρείς συνολικά δέχθηκαν τα πυρά του 18χρονου, με τον φύλακα του σούπερ μάρκετ να προσπαθεί να τον αποτρέψει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Δείτε το εδώ

Ρατσιστικά τα κίνητρα του 18χρονου δολοφόνου

Ο δράστης της αιματοχυσίας είναι ο 18χρονος Πέυτον Γκέντρον ο οποίος ξεκίνησε από την 5.000 κατοίκων κωμόπολη που μένει στα όρια με την Πενσυλβάνια και οδήγησε για αρκετές ώρες πριν βρεθεί στο σούπερ μάρκετ και σκορπίσει το θάνατο.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές τα κίνητρα του δολοφόνου είναι ρατσιστικά καθώς βρήκαν ανηρτημένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μανιφέστο του 18χρονου, το οποίο είναι ένα ακροδεξιό εθνικιστικού τύπου παραλήρημα. Σημειώνεται ότι από τους 13 ανθρώπους που χτυπήθηκαν οι 11 είναι μαύροι και η περιοχή που επέλεξε να χτυπήσει ζουν στην πλειοψηφία τους μαύρες οικογένειες.

Αντιμετωπίζει ποινή ισοβίων χωρίς δικαίωμα αποφυλάκισης

Λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη του εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού χωρίς εγγύηση. Η ακρόασή του θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη και αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες πρώτου βαθμού που στην πολιτεία της Νέας Υόρκης ισοδυναμούν με ποινή ισοβίων χωρίς δικαίωμα αίτησης για αποφυλάκιση.