Τι να του πει και η Τζούλια Αλεξανδράτου - Ο Σειρηνάκης δίνει 10 εκατομμύρια σε πασίγνωστη ηθοποιό! - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Τι να του πει και η Τζούλια Αλεξανδράτου - Ο Σειρηνάκης δίνει 10 εκατομμύρια σε πασίγνωστη ηθοποιό!

featured image

Ο Mr Sirina ετοιμάζεται να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα, με την προσφορά που έκανε σε κορυφαίο όνομα του κινηματογράφου.

Το colpo grosso προτίθεται να κάνει ο «Μr Sirina», ο οποίος τινάζει την μπάνκα στο αέρα, θέλοντας να προσφέρει στο κοινό των ερωτικών ταινιών μια παραγωγή με τη χολιγουντιανή ηθοποιό Άμπερ Χερντ.

johnny depp amber heard 1

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, μετά τη ξένη εταιρία μοντέλων που πρόσφερε στην πρώην του Τζόνι Ντεπ το ποσό των 8.860.000 ευρώ για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, έκανε το ντεμαράζ και κατέθεσε ακόμα μεγαλύτερη πρόταση.

Έτσι ο «μάγος των ερωτικών ταινιών» ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της Sirina στο twitter ότι προσφέρει στην πρωταγωνίστρια του «Aquaman» το αστρονομικό ποσό των 10.000.000 ευρώ ως αμοιβή για να ξεδιπλώσει το ερωτικό της ταμπεραμέντο μπροστά στον φακό του, προς τέρψιν του ελληνικού κοινού.

56521191 10711575 Amber Heard wore a gray suit and black top in court and appeared a 37 1649789651575

Μάλιστα, ο «Μr Sirina», εάν προκύψει συμφωνία, δίνει ως bonus στην 36χρονη σταρ και μια συλλεκτική Ford Mustang του 1967, αφήνοντας πίσω του την εταιρία Zen Models, που έκανε την αρχική πρόταση.

DSC 0664

Η πρόταση κατατέθηκε από τον Ελληνα παραγωγό στον λογαριασμό της Sirina στο twitter, κάνοντας tag τον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας ηθοποιού, προκειμένου να γίνει σε αυτήν γνωστός. Μάλιστα, με την ίδια επισημότητα έγραψε σε άλλη ανάρτηση ότι θα ήταν τιμή για τον ίδια, εάν το σενάριο έγραφε ο Ιλον Μασκ.

Για την ώρα η εντυπωσιακή ξανθιά σταρ δεν έχει αντιδράσει στην νέα πρόταση εξ Ελλάδος, κάτι βέβαια λογικό, αφού από το δικαστήριο δοκιμάστηκαν οι αντοχές της. Πλέον μετά την καταδίκη της και την απόφαση από το δικαστήριο του Φέρφαξ, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, να καταβάλει στον «Πειρατή της Καραϊβικής» Τζόνι Ντεπ αποζημίωση 8.265.000 ευρώ, διότι τον δυσφήμισε υποστηρίζοντας ότι τη χτυπούσε, έχει άλλες φουρτούνες.


Δεν είναι όμως και μεγάλα τα περιθώρια που έχει η ηθοποιός, καθώς οι δικηγόροι της μετά την απόφαση ανακοίνωσαν ότι η ίδια δεν είναι σε θέση να πληρώσει το ποσό στον πρώην σύζυγό της, σημειώνοντας ότι η πρωταγωνίστρια κινδυνεύει με πτώχευση.


Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη πριν από λίγο καιρό έβγαλε στο σφυρί μια από της βίλες της, πουλώντας τη για «μόλις» 1.000.000 ευρώ, ποσό που δεν φτάνει για να καλύψει ούτε το ένα όγδοο των χρημάτων που χρωστάει στον 59χρονο «Πειρατή της Καραϊβικής» Τζόνι Ντεπ.

Οικονομικό αδιέξοδο

Στο μεταξύ η Χερντ άλλαξε δικηγόρο και έδωσε εντολή στην ομάδα του να καταθέσει έφεση, με την ελπίδα ότι θα ανατρέψει την καταδικαστική απόφαση και δεν θα χρειαστεί να καταβάλει τα 8.265.000 ευρώ. Ωστόσο νομικοί κύκλοι, που επικαλούνται αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αφού επισημάνουν ότι όλα μπορεί να συμβούν σε μια έφεση, δεν δίνουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας και θεωρούν πολύ πιθανό η 36χρονη να συνεχίσει να βρίσκεται σε μεγάλο οικονομικό αδιέξοδο.

Αυτή η εξέλιξη έκανε τα αφεντικά της εταιρίας Zen Models να καταθέσουν πρόταση στην ηθοποιό για να πρωταγωνιστήσει σε πορνογραφική ταινία αντί 8.860.000 ευρώ. Από την πλευρά της δεν ειπώθηκε το παραμικρό, όμως την πρόταση αποκάλυψε το περιοδικό «Pop Topic» της Αυστραλίας.

«Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιριών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων» δήλωσε η επικεφαλής της εταιρίας Βερόνικα Μαντάριαν. Πρόσθεσε, δε, ότι ελπίζει να προσφέρει «στη Χερντ μια λύση για κάποια από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά τη δίκη».

φ1 ψαπο την ταινια the informers

Οταν η πρόταση έγινε γνωστή, η ηθοποιός απέφυγε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα, ενώ άτομα του περιβάλλοντός της άφησαν να διαρρεύσει ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να δεχτεί η Χερντ να παίξει σε ταινία πορνό, οποιοδήποτε και αν είναι το αντίτιμο.

Με την πρόταση της Sirina όμως είναι δύο τα «πακέτα» που έχει να επιλέξει, την ώρα που από πάνω της κρέμεται η δαμόκλειος σπάθη της αποζημίωσης στον «πειρατή της Καραϊβικής». Αυτό σίγουρα αποτελεί ένα δέλεαρ, εάν η δικαστική διαμάχη της δεν έχει αίσιο τέλος για την ίδια.

Σε αναμονή της απάντησης πλέον για το αν θα δει το ελληνικό κοινό την 36χρονη σταρ με την υπογραφή του Δημήτρη Σειρηνάκη, που σε αυτή την περίπτωση θα έχει κάνει το μεγάλο «μπαμ».

Πηγή: espressonews.gr