Facebook και Instagram ενώνονται με νέα χαρακτηριστικά και ο λόγος είναι… - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Facebook και Instagram ενώνονται με νέα χαρακτηριστικά και ο λόγος είναι…

featured image

Όπως έχει γίνει ξεκάθαρο εδώ και αρκετό καιρό, η Meta θέλει να ανταγωνιστεί περισσότερο το TikTok που μέσα σε μόλις λίγους μήνες εξελίχθηκε σε ένα από τα δημοφιλέστερα social media του πλανήτη. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η εταιρία ανακοίνωσε τώρα διάφορα νέα χαρακτηριστικά που αφορούν τα δικά της σύντομα βίντεο, τα Reels.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ένωση του Facebook με το Instagram γίνεται βαθύτερη, αφού όλοι οι χρήστες μπορούν πλέον με το πάτημα ενός κουμπιού να ανεβάσουν ταυτόχρονα Reels από το Instagram στο Facebook.

Η Meta τονίζει ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει τους δημιουργούς να αυξήσουν το κοινό τους, αξιοποιώντας πιο εύκολα το περιεχόμενό τους και στις δύο πλατφόρμες συγχρόνως.


Επιπλέον, το Facebook πρόσθεσε και έναν ακόμη τρόπο για την αυτόματη δημιουργία Reels, χρησιμοποιώντας Stories που κάποιος έχει ήδη μοιραστεί. Ο στόχος της εταιρίας είναι να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργούν εύκολα Reels χωρίς να χρειάζεται αξιοσημείωτη επιπλέον προσπάθεια.


Οι προσθήκες και τα νέα χαρακτηριστικά δεν σταματούν εκεί όμως, αφού το Facebook πρόσθεσε και νέες Reels remix επιλογές, οι οποίες υπήρχαν ήδη στο Instagram. Με αυτές οι χρήστες μπορούν να δείξουν ένα δικό τους βίντεο έπειτα από το Reel ενός άλλου χρήστη ή να παίξουν τα βίντεο δίπλα-δίπλα.

Συνεχίζοντας, το Add Yours αυτοκόλλητο από τα Stories, το οποίο καλεί τους χρήστες να απαντήσουν αναρτώντας δικές τους φωτογραφίες, θα έρθει και στα Reels και στα δύο social media, ενώ το Facebook ετοιμάζεται να κάνει διαθέσιμο και το ‘Facebook Stars’ χαρακτηριστικό για φιλοδωρήματα σε δημιουργούς περιεχομένου πολύ σύντομα.