Ξανά στο τμήμα ο Αδαμαντίδης - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ξανά στο τμήμα ο Αδαμαντίδης

featured image

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη, έχουν επανασυνδεθεί μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις και τις δικαστικές τους διενέξεις, όμως χθες, ένα νέο επεισόδιο τους οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας.

Το ζευγάρι λοιπόν βρέθηκε ξανά το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα, μετά από έναν καυγά, όμως το μεταξύ τους θέμα έληξε τελικά αφού δεν κατατέθηκε μήνυση από καμιά πλευρά, και οι δυο τους τα βρήκαν.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιούλιο ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορήθηκε από τη Βαρβάρα Κίρκη, για ξυλοδαρμό. Η υπόθεση έφτασε μέχρι τα δικαστήρια. Ωστόσο, το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό είναι ξανά μαζί. Υπήρξε μάλιστα μια διαμάχη ανάμεσα στους δικηγόρους τους, για το αν έχουν αποσυρθεί ή όχι οι μηνύσεις οι οποίες τελικά όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν έχουν αποσυρθεί, ωστόσο το ζευγάρι έχει όντως επανασυνδεθεί.



Πρόσφατα μάλιστα, μίλησαν στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

«Είμαστε καλά με τη Βαρβάρα. Της αφιερώνω όλα τα τραγούδια μου. Είμαι καλά, δεν έχουμε αποσύρει καμιά μήνυση ακόμη. Απλά ήταν κάτι που θα γινόταν και ας το δούμε για ευχάριστο. Μαζί είμαστε» τόνισε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Βαρβάρα Κίρκη είπε από την πλευρά της: «Δεν θα θέλαμε να πούμε ποιος έκανε το πρώτο βήμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη».